- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
To mě jeb*e, u mě je na E2 tenis20:33 a u mě je na E2 golf živě. Program mi ukazuje, že má být tenis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To mě jeb*e, u mě je na E2 tenis20:33 a u mě je na E2 golf živě. Program mi ukazuje, že má být tenis.
Nj, ale jak se to dostalo na @hypik kabelovku?U me v TV taky tenis. Od 20:30 asi jede pres Eurosport player
Hm. A není dvbc náhodou satelit?Posílám důkaz pro jistotu
Zobrazit přílohu 16169
A před chvílí neskutečnej drive Dechambeaua na pěti paru přes jezero kousek od greenu
Není DVB-T = terestrial, DVB-C = cable, DVB-S = satelit. Mám kabelovku od operátora kabel servis, lokalita jižní město, Praha.Hm. A není dvbc náhodou satelit?
Než koukat na šipky, radši budu koukat na LPGATaky mam tenis, ale nez koukat na reklamu kazdych 5-6 minut, to radsi budu koukat na sipky
No, tak nevím jak je to možný? Buď si každej operátor u eurosportu vybírá co a kdy vezme, nebo to není tak live jak nám tvrdí...uvidíme, jestli dešamponův drive přes vodu uvidím “live”, dost to věc vyjasní..Není DVB-T = terestrial, DVB-C = cable, DVB-S = satelit. Mám kabelovku od operátora kabel servis, lokalita jižní město, Praha.
Tedjsem to viděla na tom TwitteruNo, tak nevím jak je to možný? Buď si každej operátor u eurosportu vybírá co a kdy vezme, nebo to není tak live jak nám tvrdí...uvidíme, jestli dešamponův drive přes vodu uvidím “live”, dost to věc vyjasní..
Třeba bude zase v přímém přenosu nějaká ta jadrná češtinaNež koukat na šipky, radši budu koukat na LPGA
Díky za info, v tom aby se prase vyznalo...20:33 a u mě je na E2 golf živě. Program mi ukazuje, že má být tenis.
Ja to tak presne mam no . Za 189Že bych si k UPC full, Netflixu, Kodi a HBO, pořídil ještě golf.tv? To je dobrý, zase tak mi to nechybí. Jen mi to přišlo divný, že se program liší, ale spát bez toho můžu. Díky
Přesně! Asi úplně poprvý koukám na golf na Eurosportu a nestačím se divit. Jednak ty reklamy/upoutávky, to je teda frekvence. A jednak ti dva moulové, co to komentují! Ten frajer s hlubším hlasem (netuším co/kdo to je), ale ten má teda minimálně tři tituly z PGA, jak je chytrej. Pobavil mě hned na začátku, kdy říkal, že je rád za golf na Eurosportu, protože na to kouká hodně neaktivních golfistů a proto je to skvělá možnost prezentovat golf a nalákat další lidi. Tak fešáku, ty je určitě nenalákáš! Manželka nehraje a kroutí tady nad jeho kecama hlavou. Tvl, dost, vytrhněte mu ten mikrofon!Buď ráda! Já sice koukat můžu, ale nevím jestli jsem víc zoufalý z těch reklam, nebo z toho hroznýho komentáře
Babický no. Taky ho mám rádPřesně! Asi úplně poprvý koukám na golf na Eurosportu a nestačím se divit. Jednak ty reklamy/upoutávky, to je teda frekvence. A jednak ti dva moulové, co to komentují! Ten frajer s hlubším hlasem (netuším co/kdo to je), ale ten má teda minimálně tři tituly z PGA, jak je chytrej. Pobavil mě hned na začátku, kdy říkal, že je rád za golf na Eurosportu, protože na to kouká hodně neaktivních golfistů a proto je to skvělá možnost prezentovat golf a nalákat další lidi. Tak fešáku, ty je určitě nenalákáš! Manželka nehraje a kroutí tady nad jeho kecama hlavou. Tvl, dost, vytrhněte mu ten mikrofon!
Zlatej Golf channel, nebo ČT s Mírou B.
Pardon, jsem toho plnej!