Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kupodivu jsem na přenos narazila na TwitteruKde sledujete Arnold Palmer invitational? Golf channel nic a Eurosport 2 taky nic, tam je tenis.
Jj, přesně. Chtěl jsem si teď pustit včerejšek, kterej byl od 21:30 a nic. Je tam tenis, i když je v programu golf a po tenise to skočí rovnou na Snooker, kterej tam podle programu časově je.Jo, na programu to je a přehrávač se furt tváří jako že je tam golf, ale ve skutečnosti jede tenis. S tím tenisem mě pěkně sejří. Člověk si to předplatí a pak má prd. A to se vytahovali jak je předplatný super, že je tam víc obsahu, víc kamer a bla bla a skutek utek. Nevím proč to tam nedají alespoň bez komentáře. Řešením je leda online streaming amerického Golf Channel.
Jj, program snese všechno. Ale včerejšek tam není.
Jj, tam to je. Ale to mi přijde jako úplná zhovadilost.Kupodivu jsem na přenos narazila na Twitteru
A odkaz by nebyl?Kupodivu jsem na přenos narazila na Twitteru
No, já mám tv přes net (sledovani.tv). Ve čtvrtek i v pátek v programu jak píšeš. Ve čtvrtek golf začal dřív, mezi 23.00-23.15, včera nebyl vůbec.Tak to je nějaký divný. Já mám Eurosport 2 přes kabelovku, v programu (guidu v tv) byl ve čtvrtek i pátek do 23:30 psanej tenis, ale ve skutečnosti tam dávali golf. Takže na mém přijímači to bylo opačně, než popisujete - v programu tenis, v reálu golf. Zajímavý
Já mám UPC a přes Horizon Go jsem se kouknul na včerejšek a kulový. Divný.Tak to je nějaký divný. Já mám Eurosport 2 přes kabelovku, v programu (guidu v tv) byl ve čtvrtek i pátek do 23:30 psanej tenis, ale ve skutečnosti tam dávali golf. Takže na mém přijímači to bylo opačně, než popisujete - v programu tenis, v reálu golf. Zajímavý
Že bych si k UPC full, Netflixu, Kodi a HBO, pořídil ještě golf.tv? To je dobrý, zase tak mi to nechybí. Jen mi to přišlo divný, že se program liší, ale spát bez toho můžu. DíkyPisu to tu jiz po nekolikate, ale kupte si https://www.golf.tv/.
Temer vsechny prenosy PGA jiz od zacatku kola (tedy nejen Golf Channel prenos).
velmi doporucuji
uz dele nez rok na golf koukam na https://sports24.stream/tv/ , v hledani vyber golf channel nebo nbc podle casovyho programuKde sledujete Arnold Palmer invitational? Golf channel nic a Eurosport 2 taky nic, tam je tenis.
To je program odkud? Já to vidím až od 21:30?
Ja taky od 21:30, v minulem komentu jsem se ukliknulTo je program odkud? Já to vidím až od 21:30?
Z jejich stranek