mirousek33
Aktivní člen
Super
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hezký, jedna hra a těch splněnejch úkolůGratulace!Tak už mi to prosím uznej...http://www.cgf.cz/TournResultGolfer...&IDTournCategory=507064543&IDGolfer=378911684 , dále hra bez autu a bez vody a jedním míčkem, Srixon ad333 č.1..., hra všemi holemi a hra v limitu dokonce flight 4 hráčů 4:55, limit 5..., vše na oficiálním turnaji...
Shrnu tu výkony v KONEČNĚ golfovém počasí tento týden - ke konci už se docela dařilo , prosím @requo o 3x žluté ocenění za:
Golfu zdar, tenhle týden vypadá nadějně , tak snad se jen pohrnou vynikající výsledky... Přece byste v hezkým počasí neseděli v práci
- Dneska 4 míčky v plusu (a žádnej neztracen) za 82 ran - konečně fungoval putter a čtení greenu, většinu druhých puttů jsem doklepával z půl metru a míň
- Včera jsem to zahrál s jedním balonkem (vlastně tím samým co dneska ) - kdybych neměl z teečka rozptyl kuličky v ruletě, to by se to hrálo
- Ve čtvrtek to byla bída, 93 ran, a jediné pozitivum, že jsem nebyl v autu... Ale moc lepší jsem to po návratu zimy vlastně ani nečekal
Tak už mi to prosím uznej...http://www.cgf.cz/TournResultGolfer...&IDTournCategory=507064543&IDGolfer=378911684 , dále hra bez autu a bez vody a jedním míčkem, Srixon ad333 č.1..., hra všemi holemi a hra v limitu dokonce flight 4 hráčů 4:55, limit 5..., vše na oficiálním turnaji...
Vždyť se ale jedná o 3 samostatný hry ve tři různý dny...
Tak proč nejde všechny ožlutit?
Ahoj, prosím ožlutit. Dneska 2x 9 na Štiříně bez bunkeru.
Díky
Potřebuju ujasnit pravidla. Na červenou 4 hřiště. Na černou turnaje na 4 hřištích. A na žlutou?
Dnes poprvé osmnáctka na Malevilu, hřiště mě přepralo ve všem možném jen do autu mě nedostalo. a není jich tam zrovna málo...
Prosím o žlutou značku za dnešních odpoledních 82 v Pyšelích .
Dopolední důkladnej trénink na chippingu v Beřovicích přinesl ovoce
Děkuji. 3 úkoly to mi nedošlo.Paráda, červená! A k tomu odznáček za tři splněné úkoly.
Pro jistotu: když dám po druhé stejná 4 hřiště, je to na žlutou? U ostatních úkolů je mi to celkem jasné, tady právě ne.Úroveň úkolu:
- úroveň I. (red): úkol lze splnit kdykoli, kdekoli i více úkolů najednou
- úroveň II. (yellow): úkol lze splnit kdykoli, ale pouze jeden, musí být předtím pole červené
- úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji, uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté)
Tedy, na žlutou také, nicméně obecně žluté úrovni musí předcházet úroveň červená a u žluté nelze uznat jiný úkol - resp. u červených se dá jednou hrou splnit více úkolů najednou, u žluté ne. Zároveň to lze využít i tak, že na žlutou jiná 4 hřiště, než na úroveň červenou. To ale není samozřejmě podmínkou, je to možnost - třeba pro @JanKostalCZE povinnost.
Pro jistotu: když dám po druhé stejná 4 hřiště, je to na žlutou? U ostatních úkolů je mi to celkem jasné, tady právě ne.