Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
Tak dnes jsem trefil vše co šlo, tak aspoň zisk 5 míčků. Za 27 jamek ztraceny dva, nalezeno 7 :)

Ok, červená!

dneska bez vody, v tříčleném flajtu v limitu a navíc jsem použil všechny hole
prosím o tedy o zapsání na červené :)

je potřeba to napsat ke všem úkolům, nebo stačí takto souhrně?:D

Stačí takhle souhrnně. Máš to tam, všude červená. Pěkné. :) Přidal jsem ti i odznak za splněné tři úkoly.

jé já mám taky hru bez vody :)

Ok, červená!

Tak dnes použity všechny hole z bagu, naštěstí jsem nechal doma 3i a 4i. Vyzkoušen nový hybrid.
Kromě splnění úkolu to nepřineslo naprosto nic :)

Já myslím, že to je dobrý! :-D Červená.

taky přidávám svuj golfovej svih. Takže další výzva splnena
Hřiště Čertovo Břemeno hul DRIVER

klído komentujte

Viz zadání:
"Nahrát si svůj golfový švih, jedno s jakou holí ale vždy se stejnou, +/- na začátku a na konci sezóny (minimálně s odstupem 2-3 měsíce). 2 pohledy - zepředu a boční."
Takže splněno bude, až se pochlubíš znovu za čtvrt roku - se stejnou holí, jaký je vývoj. :)

Moc se v této soutěži ještě neorientuji, ale je-li to myšleno vážně, tak oznamuji, že jsem odehrál hřiště Black Bridge 30.3.2017 tak, že jsem dodržel následující, byť je to s podivem :). žádný ztracený míč, a bunker=0, voda=0, out = 0, potřeba=0. Co dál?

:) Krásná práce, ano, to se pozná, kdo se toho nebojí, že hned začne mistrovskou. Musíš se ještě do výzvy přihlásit, v prvním úkolu, odkaz je tu: https://www.19jamka.cz/threads/golfova-vyzva-2017-pravidla-a-obecna-diskuse-ctete.521/ (prolítni si pravidla, je tam odkaz na první úkol, jakmile se přihlásíš, uznám ti u tuhle mistrovskou :)

Tak prosím čierny (prvý na 19.jamke?) za Molitorov, komplet s Nike PD Long. Pôvodný plán ju bol hneď stratiť, lebo však kto už dnes hrá s NIKE :D ... nevyšlo, tak od včera zaslúžene odpočíva v "zlatom" pohári

Nachadzat cudzi lopticky, to asi nie je uplne dobra vizitka ... ja na tej fairway nikdy nemozem nic najst :D

Utopila jsem všechny tři své "turnajové" pinacle a našla jen dva cizí míčky...kruci, nejen že jsem v mínusu, že jsem zahrála hrozně, ale ani nezískám žádnou úroveň....:confused:

Toams: proč by to nebyla dobrá vizitka? Prostě vím kde hledat. Stejně jako houbař mám svá místa kde rostou :-)
A když je to v úkolech...

Tak prosím čierny (prvý na 19.jamke?) za Molitorov, komplet s Nike PD Long. Pôvodný plán ju bol hneď stratiť, lebo však kto už dnes hrá s NIKE :D ... nevyšlo, tak od včera zaslúžene odpočíva v "zlatom" pohári

První černoch letošní Golfové výzvy pro Tebe! Gratulace! https://goo.gl/JQCl6f

si musím přečíst všechny úkoly co jsou vlastně ve výzvě a dát dohromady co mám splněno :):):)

pro mě nesplnitelný úkol v Olomouckém kraji :(:(

Viz zadání - Během sezóny odehrát alespoň 4 různá hřiště (18 jamek, příp. 2x9) ze svého regionu dle ČGF (viz cgf.cz - Kde hrát / Roletka "Region"). Při splnění vypsat hřiště.

Jsi region Východ B - 24 hřišť.

prosim prosim cervenou za vcerejsi Cihelny bez trojputtu :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom