Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A když jsem nějaké úkoly splnil už při první hře ještě v únoru tak se to počítá nebo ne?
Také se přidávám!
Jdu na to!
Též se s tím zkusím popasovat, ač vím že vše dát nemůžu....( litr kofoly bez WC a moje předsojná žláza nejdou dohromady...)
Fuuuu... Tak splněno , přečetl jsem to až do strany 119 (pak už jen dodatky apod.) a proletěl rejstřík
Co mě nejvíc překvapilo a asi bych předtím udělal blbě nebo toho nevyužil?
- Trávy nebo čehokoli rostoucího se ve vodní překážce (např. v zarostlém korytu bez vody) můžu holí beztrestně dotknout, pokud si nevylepším pozici a zároveň se nedostanu tak nízko k zemi, aby hůl při puštění již níže neklesla
- Odpaliště je vyhrazeno vnějším obrysem kamenů, ne vnitřním - dá se v podstatě hrát těsně okolo nich (stačí, aby se míč tohoto okraje dotýkal)
- Míč je v bankru nebo ve vodě, pokud se jich jakkoli dotýká (třeba i čáry) - ne jako u autu, kdy musí být venku celý míč
- A zapomenutá klasika, nehratelný míč: může se dropovat stejně jako žlutá voda dozadu na spojnici s jamkou; může se dropovat na 2 délky hole, ne jen na jednu
rozhodnuti je na Michalovi, ale podle me je pravidlo jasne, od prijmuti vyzvyMichale,já mám pravidla taky přečtené díky lednovému kurzu na rozhodčího (i když nakonec neúspěšného ).
A když je to od 1.1.17 mohlo by to platit
Co ty na to?
rozhodnuti je na Michalovi, ale podle me je pravidlo jasne, od prijmuti vyzvy
to je správný přístupNo dóóóbře já je přečtu znovu když jinak nedáte.
Ono mi to určitě neuškodí
Taky mě to napadlo ale nebylo by to fér vůči ostatním a i když taky mám kurz tak výzvu splním dle zadáníNo dóóóbře já je přečtu znovu když jinak nedáte.
Ono mi to určitě neuškodí
Ahoj vespolek, taky přijmám. Minulý rok jsme s kamarády udělali něco podobného, říkali jsme tomu achievmenty a měli taky google doc... pro isnpiraci
https://docs.google.com/document/d/1VbH1wLpHGk3HxD8GpGU043x-drsntveNl0B38oothhk/edit?usp=sharing
Ahóóój a golfu zdar
Ahoj taky přijímám
Ahoj vespolek, taky přijmám. Minulý rok jsme s kamarády udělali něco podobného, říkali jsme tomu achievmenty a měli taky google doc... pro isnpiraci
https://docs.google.com/document/d/1VbH1wLpHGk3HxD8GpGU043x-drsntveNl0B38oothhk/edit?usp=sharing
Ahóóój a golfu zdar