Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
dnes Terezin ve ctyrech 2x9j, 1/9 2:00, 2/9 2:15, hodne jsme cekali :( flight pred namam mel vzdy 2-3 jamky mezeru :(

prosím prosím o splnění přímo s Kofolou :), dneska jsem to zkusil a v tom teple mi ani nepřišlo, že bych WC potřeboval :D. Fotky mám, ale majitelka foťáku mi nastavila na kompaktu údajně automat (ve skutečnosti poloautomat), takže to vypadá jak ozářený výbuchem (strašně přesvětlený :D ). Zkusím to ve photoshopu vytáhnout a zítra uploadnu...

Edit: tak aspoň ta Kofola už je tam poznat :D, i když fotograf ze mě asi nebude :rolleyes:
Zobrazit přílohu 659 Zobrazit přílohu 660 Zobrazit přílohu 661

Upraveno:
Splněno, i když teda jen těsně - Loreta byla narvaná k prasknutí, tak jsme ve třech taky věčně čekali.
Norma říká 4h37m, nám to zabralo 4h21m o_O (hrozná doba...)

Tak postupně to bylo takhle :D:
1 ztracen...4 nalezeny...1 ztracen...1 nalezen = 3 v plusu a quest splněn :)

Hlásím splněno i zde :), všechno v podstatě byly rány tak, jak bych je hrál normálně, pouze většinou k chippování nepoužívám 60° ani PW :D

Tak dneska bez zachodu, pil jsem vodu. Nesnasim bublinkate sladke napoje :)

Splneno, byt dnesni uziti 9i a druhe LW mnoho neprineslo. :)

Pokud voda neni out, pak splneno :)

Ale Kofola není jen tak nějaký hnusný bublinkatý nápoj... To je kulturní klenot :D

Tak to máš problém! Bez bublinek to dá každý golfový ucho... [emoji41]
No ja nevim, kdo je tu ucho, pokud pijes na golfu 2L kofoly :D
Pridelas si na vozik ten sud?

Já já prosím, dnes Konopí 1. devítka D Este 2.devítka Radecký Titleist Pro V1...č.4, kdo by ho taky ztrácel že...:D:), bez vody, bez autu..mám psát do všech témat..? Bunker bohužel byl...:(:(
tady já se hlásím bez ztráty míčku
Dnes hra bez ztráty míčku
Taky posledně hlásím

Uznáno, úroveň I (červená). :)

Protože někteří by neměli už v dubnu o co hrát, rozšířila se hra u některých kol o tzv úrovně, pozn. že výzva bude splněna pro každého i na úrovni jedna, ale prostě když budou některé úkoly černé, tak je to vyšší dívčí. :)

---
Úroveň úkolů: Některé úkoly lze splnit/nesplnit, ale některé mají tzv. svojí úroveň (v názvu úkolu označeno pomocí R/Y/B), úrovně jsou tři:
  • úroveň I. (red): úkol lze splnit kdykoli, kdekoli i více úkolů najednou
  • úroveň II. (yellow): úkol lze splnit kdykoli, ale pouze jeden, musí být předtím pole červené
  • úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji, uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté)
FAQ: 9. Otázka: Mohu splnit rovnou vyšší úroveň úkolu?
Ano, ale jen černou. Pro žlutu úroveň je ptořeba mít úkol nejprve v základní, červené úrovni. Golfová výzva je pro každého golfistu, někdo ji splní pomocí červené úrovně, někdo pomocí tzv černé úrovně. Rozdíl je v tom, že u červené úrovně se můžete přihlásit o více odznaků zároveň - splněno v rámci jedné hry. U vyšší úrovní, i když se vám zadaří splnit toho více, se můžete přihlásit jen o jeden úkol. Samozřejmě pokud nejprve máte splněno na červené úrovni, je možné to přebít úrovní vyšší (žlutou, černou). Jakmile se přihlásíte o žlutou nebo černou úroveň, už nebudou uznány žádné jiné úkoly jako červená úroveň.
---

Zároveň prosím, pokud splníte úkolů více (pro červenou úroveň) pište prosím jen do jednoho tématu, všechny úkolt, dohledám to. Do samostatných témat jen ty, co jsou s fotkou, nebo nějakým povedeným zážitkem. :-)

dnes Terezin ve ctyrech 2x9j, 1/9 2:00, 2/9 2:15, hodne jsme cekali :( flight pred namam mel vzdy 2-3 jamky mezeru :(

Ok, uznáno, červená. Btw. mají 2:20 na devítku, tuším.

Splněno, i když teda jen těsně - Loreta byla narvaná k prasknutí, tak jsme ve třech taky věčně čekali.
Norma říká 4h37m, nám to zabralo 4h21m o_O (hrozná doba...)
Tak dneska Loreta: zacatek 9:10, konec 12:30. 3 clenny flight.
Splneno s tyckem v nose :)

Ok, uznáno, úroveň červená.

Pokud se tedy pocita 2L Coca-cola, tak prosim taky :D :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom