Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
ja to pohnojil na posledni rane na 18. jamce... no neposlal jsem micek primo do bunkru.... a tak jsem se tesil ze bude splneno :(
To nastve, ja dnes na 6., v sobotu na 15, a v patek uz na 3. :( ale vzdy jen jeden :( :D

A víš jak já se klepal už na 14. odpališti, když jsem si uvědomil, že jsem ještě nebyl mimo trávu? :D Optimální je si na splnění takovýhohle úkolu vzpomenout, až když je konec :D

Kolik stoji kurz na osvojeni pravidel vyzvy? :)

Také přijímám, a rovnou si jdu splnění výzvy zapsat do letošních cílů ;)

Hm. Na pristi rok to upravime, 18tka vzdy na fervej. Pro nekoho jsou, koukam, prekazky nuda.

Upraveno:
Také přijímám, a rovnou si jdu splnění výzvy zapsat do letošních cílů ;)

Přidán. :)

Ja uz tedy odehrana 4 ze Zapadu B:
Bitozeves - 2.3.
Terasy - 3.3.
Kotlina - 4.4.
Stara Boleslav - 6.3.
:)

Máš to tam. Červená.

Kdyby se někdo nudil a měl poslouchatelný hlas, mohl by udělat užitečnou službu pro nás ostatní a nahrát jednotlivé kapitoly jako mp3. Poslouchal bych to v autě. :)

Už jsem zase jako obvykle zmaten :D - na black úroveň bych musel zahrát turnaj na 4 hřištích z regionu? To je trochu moc masakr ne? Už takhle je to (aspoň pro mě) největší překážka k ERBu :( Nestačilo by tohle dát bez úrovní? :p

Už jsem zase jako obvykle zmaten :D - na black úroveň bych musel zahrát turnaj na 4 hřištích z regionu? To je trochu moc masakr ne? Už takhle je to (aspoň pro mě) největší překážka k ERBu :( Nestačilo by tohle dát bez úrovní? :p

Tak to zvládneš na červenou, nebo na žlutou, i to se počítá a je to stejně hodnotné. Není žádný bonus za to, že to nutně musíš splnit vše na černých - není cílem mít vše černé - ne všichni se mohou/chtějí turnajů vůbec účastnit. Zase na druhou stranu, kdy si někdo podle toho vybere turnaje, tak to na škodu nebude. :)

Kdyby se někdo nudil a měl poslouchatelný hlas, mohl by udělat užitečnou službu pro nás ostatní a nahrát jednotlivé kapitoly jako mp3. Poslouchal bych to v autě. :)

Není to úplně to, co jsi chtěl ale tohle je celkem dostačující, né?

Během sezóny odehrát alespoň 4 různá hřiště (18 jamek, příp. 2x9) ze svého regionu dle ČGF (viz cgf.cz - Kde hrát / Roletka "Region"). Při splnění vypsat hřiště.

Úroveň úkolu:

• úroveň I. (red): úkol lze splnit kdykoli, kdekoli i více úkolů najednou
  • úroveň II. (yellow): úkol lze splnit kdykoli, ale pouze jeden, musí být předtím pole červené
  • úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji, uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté)
---

no jo ale jak to mám udělat když mám dva regiony? Bydlím ve středočeském kraji ale trvalé bydliště mám v Praze. Takže si mužu vybrat?

no jo ale jak to mám udělat když mám dva regiony? Bydlím ve středočeském kraji ale trvalé bydliště mám v Praze. Takže si mužu vybrat?
nene, to je spolu jeste s usteckym region Zapad B, viz cgf, kde hrat :)
muzes vybirat tedy ze strednich cech, prahy a usteckeho kraje :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom