- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Ja prosim druhou zlutou, viz vyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
prosim zluty za dnesek v Hodkovickach vse odehrano mickem Srixon Z-Star XV
mohl bych ti zaprit, ale zase bunker na 1 v Usti
dnesni ulovky z Usti
Zobrazit přílohu 746
prosim zlutou, dnes Berovice (hriste s ostrovnim greenem ), jednim mickem, bez outu, bez vody, ale opet s bunkerem, ale az na 14
Prosim za dnesni hru ve St. Bol. zlutou bez outu, dnes i bez vody i s jednim micem, ale volim bez outu
DiiiiiiikyAd 1 - pustit je v pořádku. Míč je ztracený pokud ho nenajdeš do 5 minut. To máš v pořádku. Pokud ho najdeš 5:01 tak je prostě ztracený. Můžeš si ho vzít a hrát s ním ale musíš postupovat dle pravidel - ztracený míč. Tedy trest.
Ad 2 - není nic. Tedy hraješ jak leží. Z nového místa.
Ad 3 - nejsou závady = že s nimi nemůžeš pravidlově zacházet. Tedy od nich nemáš úlevu. Beztrestnou. Míč za nehratelný můžeš prohlásit kdekoliv na hřišti. Mimo vodní překážky.
Uf. Přečteno. Jen v Rejstříku jsem si dovolila nečíst čísla stránek. A co mě zaujalo? Hrábě jsou výstroj. ( pokud jsou používány nebo neseny) A odborníků se chci zeptat na 3 věci. 1. Pokud hledám ztracený míč a kvůli tomu pustím flajt před sebe, čili mám následně spoustu času na hledání, je striktně míč ztracený po 5 minutách nebo s ním můžu hrát když ho v takovémto případě najdu po limitu 5 minut, aniž tím zdržuju hru? 2. Vítr není vnější vliv... Co tedy je, pohne-li mi míčem? 3. Objekty vyznačující hranice hřiště nejsou závady. Co tedy jsou? Jsem-li těsně u plotu či zdi řeším situaci prohlášením míče za nehratelný? Možná se ptám blbě a možná už mi to někdy někdo vysvětloval a já to zapomněla. Ale jistota je jistota. Tak dík.