Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
volejte slava a tri dny se radujtednes konecne Slapy bez bunkeru, ikdyz se mi @Helldriver snazil na 9 nasadit brouka do hlavy tim, ze mi rekl, ze jeste jsem zadny netrefil, ale nastesti bez bunkeru
![]()
O víkendu hořehledy 18 jamek bez bunkeru. To byla jediná překážka, kterou jsem nedokázal trefit![]()
az od prijmuti vyzvy, ale treba kdyz dnes prijmes, tak @requo zahmouri ockatak sice jsem novej od včerejška a ofiko jsem ještě výzvu nepřijal , ale taky včera Olomouc bez bunkeru uznáte mi to??![]()
tak bez bunkeru a bez autu zahrál jsem své 1. letošní kolo za 84 ran nádhera jen tak dále
tak bez bunkeru a bez autu zahrál jsem své 1. letošní kolo za 84 ran nádhera jen tak dále![]()
to mam v planu ja u videa, ale jelikoz chodim vetsinou sam, musim pockat, az me nekdo (treba @Helldriver ) natociParáda ... možno by nebolo odveci urobiť aj SloMo (slow motion), kde je to všetko (čítaj "všetky chyby") pekne vidiet![]()
to mam v planu ja u videa, ale jelikoz chodim vetsinou sam, musim pockat, az me nekdo (treba @Helldriver ) natoci![]()
rozbor chyb si udelam a cary v aplikaci na ramena a tak ti taky klidne nakreslimTy si golfprofi, u teba chceme vidieť aj elektronickú ceruzku a rozbor celého švihu![]()
Paráda ... možno by nebolo odveci urobiť aj SloMo (slow motion), kde je to všetko (čítaj "všetky chyby") pekne vidieť![]()
Není problém, mám na to přístroj co umí i 480fps ! Jen nemá širokoúhlej objektiv co bych potřeboval pro sebe..to mam v planu ja u videa, ale jelikoz chodim vetsinou sam, musim pockat, az me nekdo (treba @Helldriver ) natoci![]()