Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
volejte slava a tri dny se radujte :D dnes konecne Slapy bez bunkeru, ikdyz se mi @Helldriver snazil na 9 nasadit brouka do hlavy tim, ze mi rekl, ze jeste jsem zadny netrefil, ale nastesti bez bunkeru :D

Máš to tam, červená. Na žluté odpaliště u Tebe minimálně Kuňka! :) https://goo.gl/JQCl6f

O víkendu hořehledy 18 jamek bez bunkeru. To byla jediná překážka, kterou jsem nedokázal trefit:-)

O víkendu hořehledy 18 jamek bez bunkeru. To byla jediná překážka, kterou jsem nedokázal trefit:)

Ok, máš to tam, červená! :)

tak sice jsem novej od včerejška a ofiko jsem ještě výzvu nepřijal , ale taky včera Olomouc bez bunkeru uznáte mi to??:););)

tak sice jsem novej od včerejška a ofiko jsem ještě výzvu nepřijal , ale taky včera Olomouc bez bunkeru uznáte mi to??:););)
az od prijmuti vyzvy, ale treba kdyz dnes prijmes, tak @requo zahmouri ocka ;)

tak bez bunkeru a bez autu zahrál jsem své 1. letošní kolo za 84 ran nádhera jen tak dále :)

Ok, přimhouřím obě oči a uznávám - obě výzvy splněné za "červenou". Chceš odznak za 3 splněné úkoly (ptám se, že žádný ještě nemáš, tak abych ti zbytečně nekazil uniformu :), koukni na to tu: https://www.19jamka.cz/threads/odznaky-a-oceneni-tady.377/

Paráda ... možno by nebolo odveci urobiť aj SloMo (slow motion), kde je to všetko (čítaj "všetky chyby") pekne vidieť :D

Upraveno:
Paráda ... možno by nebolo odveci urobiť aj SloMo (slow motion), kde je to všetko (čítaj "všetky chyby") pekne vidiet :D
to mam v planu ja u videa, ale jelikoz chodim vetsinou sam, musim pockat, az me nekdo (treba @Helldriver ) natoci :D

Ty si golfprofi, u teba chceme vidieť aj elektronickú ceruzku a rozbor celého švihu :p
rozbor chyb si udelam a cary v aplikaci na ramena a tak ti taky klidne nakreslim :D

Paráda ... možno by nebolo odveci urobiť aj SloMo (slow motion), kde je to všetko (čítaj "všetky chyby") pekne vidieť :D

To se na youtube udělat samozřejmě dá, kdy nás bude víc, tak třeba vznikne něco jako "můj švih, kde se bude sledovat vývoj" můžeme i více. Ale zatím jsem tady na pranýři sám a necítím se úplně komfortně, abych se tady se svým "pohupem" chlubil a ještě se rozebíral. Doufám, že mě všichni podpoříte a nenecháte tady samotného... :) (Btw. zpomalit video z youtube jde i tak. V desktopové verzi prohlížeče kliknout na ikonu ozubeného kolečka a vybrat rychlost 0.25 (čtvrtinová)...

Zobrazit přílohu 861

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom