- Autor vlákna
Prosím o zápis bod 9 BLACK (obhájit HCP) dnes v Berouně turnaj, uhráno 34 STBL
Včera by šel i bod 7 (bez autu), ale v Berouně jich moc není, tak to nechám na jindy. Přemýšlím, jaké hřiště má dost autů, aby to byla dostatečná výzva
Gratulace, tunajová obhajoba: 9. černá
Hřiště s troškou autů: napadají mě Hořehledy
Hlásím 14 grýnů, 12 fervejí, bez "out". Četl jsem pravidla golfu.
Chtěl bych se zeptat, zdali je správné jednání golfisty, sbírat nalezené míče během turnaje?TeeTime SE - golfový portál
Snadná rezervace golfových hřišť a přístup k veškerým informacím ze světa golfu. Rezervace golfových hřišť je možné přes portál TeeTime, nebo naší mobilní aplikace.www.teetime.cz
Black lze jen jedno, že? V tom případě 14 grýnů...
Ok, 16 - splněno, 14 (GIR) černá.
Ad: "Chtěl bych se zeptat, zdali je správné jednání golfisty, sbírat nalezené míče během turnaje?"
Nevidím rozdíl mezi turnajem a běžnou hrou, golf a jeho pravidla jsou stejná. Každý hráč golfu jistě dokáže posoudit, a jsem přesvědčen, že naprostá většina z Jamkařů, kteří tuto výzvu v minulosti hráli a hrají i letos, tohoto posouzení schopni jsou, jestli nalezený míč je či může být míč jiného hráče na hřišti a je ve hře a pak ho na daném místě ponechají. Věřím i tomu, že nikdo nevěnuje čas hledáním nalezenců na úkor tempa ve hře a pokud ano, tak ho ti zkušenější a znalejší z nás upozorní a poučí, proč se to v danou chvíli nehodí, aby pro příště věděl. Samozřejmě, pokud tento úkol v turnajové rovině pro tebe nesplňuje tvá kriteria, klidně ho vynechej, nebo ho můžeš splnit na úroveň červenou či žlutou, nic se tím neděje.
---
odkaz na tabulku Golfové výzvy 2019
Upraveno: