Hořehledy
Nekecej!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hořehledy
Když to je těžký. Čekáme na turnaj na 18 jamek v termínu, kdy to bude možné (na 9 se mi tam, nechce, máme to trochu z ruky). A Martin tam v dohledné době žádný takový nemáHořehledy
Když to je těžký. Čekáme na turnaj na 18 jamek v termínu, kdy to bude možné (na 9 se mi tam, nechce, máme to trochu z ruky). A Martin tam v dohledné době žádný takový nemá
BTW - dá se nějak na serveru ČGF poznat, že je turnaj na 9 nebo 18 jamek? Myslím, že tam byla dřív možnost to zadat, ale aktuálně to nikde nevidím.
26.5. vidím Prezidentský pohár, to by asi mohlo být na 18, ale to už bohužel nemůžu. Nic jiného do konce prázdnin na serveru ČGF nevidím. Myš je napsaná na 9 jamek a Pilsner se obvykle hraje taky na 9, jak koukám do výsledků (jinak to nemám jak zjistit).Mas recht, v nasledujicich 3 tydnech mam jen 2...
Myš je napsaná na 9 jamek
A kde to vidíš? Já to teda na serveru nikde najít nemůžu nebo jsem slepý...
Dnes jsem si o5 přečetl pravidla.To bylo to jediné, co se v tom dešti dalo dělat.
Prosím o zápis bod 18 BLACK (iniciály)
Turnaje 28.4. Zbraslav + 18.5. Mstětice
Ahoj Michale,
minulý týden ve čtvrtek 16.5. na Austerlitz první kolo bez ztráty míčku Moneta pga tour,
druhé kolo v pátek 17.5. ve třech v limitu,
dnes hra 70% fir turnaj na Beroum Mistrovství teaching.
Dík
Prosím o zápis bod 10 BLACK (trefené ferveje)
Dnešní turnaj Mladá Boleslav, zasaženo 11 ze 14 fervejí, tj. 78%
Dnes druhé kolo Beroun Bez "out". Bod 7 black
V sobotu obhajeno HCP, v nedeli pouzite vsechny hole, diky
2. Raiffeisenbank Czech Golf Amateur Tour | Česká golfová federace
Výsledková listina hráčewww.cgf.cz
Prosim o 2,3 BLACK, prvni kolo bez snehulaka, druhe kolo bez ztraty mice.
TeeTime SE - golfový portál
Snadná rezervace golfových hřišť a přístup k veškerým informacím ze světa golfu. Rezervace golfových hřišť je možné přes portál TeeTime, nebo naší mobilní aplikace.www.teetime.cz
V nedeli po Telci jeste Kacov, takze prosim o 17 golfovy maraton
dik
Prosím o zápis bod 6 BLACK (bez trestné oblasti) dnešní turnaj Telč
Prosim o 2,3 BLACK, prvni kolo bez snehulaka, druhe kolo bez ztraty mice.
TeeTime SE - golfový portál
Snadná rezervace golfových hřišť a přístup k veškerým informacím ze světa golfu. Rezervace golfových hřišť je možné přes portál TeeTime, nebo naší mobilní aplikace.www.teetime.cz
V nedeli po Telci jeste Kacov, takze prosim o 17 golfovy maraton
dik
Včera Beřovice, trefene 14 greenu. Díky