Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA MASTERS 2025 - tipovací soutěž

Garcia prima tip:):up:. Ty kluci španělský (Garcia + Rahm) si myslím, že budou vysoko..........Ale "Rahmbo" v tipovačce stále nic:oops: (na LIV furt v TOP10, sázkovky ho řadí mezi favority na 3 -5.místo hned za dvojici největších favoritů)..........no uvidíme
Tak kdo mi není sympatický, tomu bych nedal hlas, i kdyby byl no 1.😀

Garcia prima tip:):up:. Ty kluci španělský (Garcia + Rahm) si myslím, že budou vysoko..........Ale "Rahmbo" v tipovačce stále nic:oops: (na LIV furt v TOP10, sázkovky ho řadí mezi favority na 3 -5.místo hned za dvojici největších favoritů)..........no uvidíme
No, popravdě to nikomu z LIV nepřeju, ale García hraje letos skvěle a viděl jsem, že ho zatim nikdo netipoval.

Právě koukám na ten tříparový turnaj. Hned na začátku přenosu neuvěřitelný 90 letý Gary Player ukazuje, jak je ten golf jednoduchý, když to umíš. Klobouk dolů. Smekám před touto legendou.

Právě koukám na ten tříparový turnaj. Hned na začátku přenosu neuvěřitelný 90 letý Gary Player ukazuje, jak je ten golf jednoduchý, když to umíš. Klobouk dolů. Smekám před touto legendou.
absolutne jsem nechapal a když jsem to videl , tak jsem rád že jsem s golfem začal a smékám též ...

Sice jsem ho netipoval, ale podle statistik 10 vítězů bylo rok před tím na 2.místě.
Tak co, zlepší Ludvig Åberg tuto statistiku? 🤔

IMG_1125.webp
IMG_1126.webp

A ještě jedna zajímavost ke včerejšímu 3PAR turnaji.
A pak, že je těžké zahrát HIO. 🤭

IMG_1123.webp

Gary to tam sázel fakt nádherně:up: a sklízel bouřlivý ovace diváků .......a když malá Poppy McIlroy zavěsila sedmimetrový pat z kopce na posledním greenu, tak to už diváci doslova šíleli:)

Hezky, moc se těším a jsem zvědav. Doufám, že letos dopadnu lépe, jak loni :)

Když už máme tipy uzavřený, tak na zkrácení dlouhé chvíle do výhodnocení prvních průběžných výsledků jsem nechal judělat AI (chatgpt 40) kompletní komentovaný přehled kolektivní predikce na základě našich odpovědí z tabulky od @ligi-ho. :) Zajímavý, myslím.

---
1) Odkud bude vedoucí hráč po 1. dni? ➡️ B – z USA Drtivá většina věří americkým hráčům – Scheffler, Schauffele, Thomas… domácí výhoda a znalost Augusty dělají své.
2) Jaké bude skóre vedoucího hráče po 1. dni? ➡️ -5 Není to žádný útok na rekordy, ale solidní výsledek. Kolektiv čeká spíš opatrný start bez extrémních čísel.
3) Kdo bude lépe umístěn po 1. dni – Sheffler nebo McIlroy? ➡️ A – Sheffler Sheffler má famózní formu. McIlroy bývá na začátku Masters spíše pomalejší, což se promítlo do většiny tipů.
4) Kolik Američanů bude v TOP10 po 1. dni? ➡️ 5 - Pětice domácích hráčů v desítce je realistická predikce – odpovídá dominanci USA na PGA Tour.

5) Jaké skóre bude hranicí cutu? ➡️ -1 - Mírně pod parem, což odpovídá současné hře. Nečeká se žádné kruté počasí ani drama.
6) Kolik hráčů z LIV projde cutem? (z 12 účastníků) ➡️ 8 - Převládá názor, že většina hráčů z LIV (Rahm, Koepka, Niemann…) projde, ale ne všichni.
7) Kdo z Rahm vs. DeChambeau bude lépe po 2. dni? ➡️ A – Rahm - Jasná důvěra v šampiona z loňska. Bryson je v očích tipujících méně stabilní.
8) Kde bude Scheffler po 2. dni? ➡️ T3 - Kolektiv čeká, že Scottie bude od začátku nahoře, ale zatím to nebude "v trháku".

9) Kolik eaglů dohromady zahrají McIlroy, Scheffler, DeChambeau, Rahm za 3 dny? ➡️ 4 Tip vyvažuje očekávání u ranařů jako Bryson a Rory vs. realitu Augusty, kde nejsou eagly na každé jamce.
10) Kdo bude nejlépe umístěný z těchto Evropanů po 3. dni? ➡️ A – Hovland Hovland má za sebou skvělý Ryder Cup, a je považován za stabilního hráče na majors.
11) Kdo bude nejlépe umístěný z těchto Američanů po 3. dni? ➡️ C – Thomas Překvapivý kolektivní výběr, ale Thomas je často „moving day killer“, má na sobotní kola skvělé statistiky.
12) Jaké bude nejlepší kolo dne? ➡️ 65 Tip na -7 ukazuje optimismus, že někdo vystřihne čistou rundu a poskočí leaderboardem.

13) Kolik Evropanů bude v TOP10 na konci? ➡️ 3 - Realistický odhad – možná Hovland, Rory, Straka? Evropané už nejsou v Augustě tak silní jako dřív.
14) Který z LIV hráčů skončí nejlépe? ➡️ D – Koepka - Brooks je považován za turnajového hráče – a na Masters už několikrát ukázal sílu.
15) Jak dopadne McIlroy? ➡️ T10 - Kolektiv věří v solidní, ale ne vítězný výkon. Dlouhodobý příběh Roryho v Augustě zatím nemá happy end.
16) O kolik ran vítěz porazí druhého? ➡️ 2 - Rozdíl dvou ran je typický – těsný souboj, ale bez play-off.
17) Jaké bude výsledné skóre vítěze? ➡️ -13 - V souladu s předchozími ročníky. Ani nízko, ani vysoko – prostě „klasická Augusta“.
18) Kdo vyhraje Masters 2025? ➡️ McIlroy - I když většina nevěří v jeho vedení od prvního dne, celkově mu přejí titul. Zřejmě faktor přání otcem myšlenky.

Shrnutí:​

• Kolektiv sází na realistický, konzervativní scénář – bez šokujících výkonů, s mírnými favority.
  • Věří Shefflerovi v průběhu turnaje, Rahmovi mezi LIV hráči a McIlroyovi jako konečnému vítězi.
  • Američané převažují v očekávaných výsledcích, ale Evropané drží silné zastoupení v TOP10.
  • Nejvíc rozptýlené odpovědi byly u otázky 14 (nejlepší z LIV) a otázky 18 (vítěz turnaje).

Upraveno:
Návrh a prosba na @ligi : Libore, zkus, prosím, zařadit odpovědi AI zpracované @requo na konec tabulky. Myslím, že by stálo za to tohoto soutěžíciho AI také vyhodnotit. 😀
Klidně to tam dám......ale to jsou nejčastější (resp. u číselných odpovědí zprůměrované) naše odpovědi ne?.........Nebo takhle "tipovala" AI?

Klidně to tam dám......ale to jsou nejčastější (resp. u číselných odpovědí zprůměrované) naše odpovědi ne?.........Nebo takhle "tipovala" AI?
Ano, je to z našich tipů. Ale pro porovnání možná dobré.

Tabulka po prvním kole, v čele se usadil skvělými tipy @belda :up: . Vydělali ti, co věřili, že někomu chytnou saze jako teď Rosiemu a ti co netipovali moc američanů v TOP10......i když tam stačilo, aby Bahtia neproměnil ne úplně jednofuchý pat do birdie na poslední jamce a těch amíků tam bylo místo čtyř 14!!:oops:
MASTERS 2025 - tabulka po 1.kole_page-0001.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom