Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty jo, jak časty je ten trénink a hra?pri kvalitnim treninku a caste hre mi rukavice vydrzi max dva tydny, pak ztrati sve vlastnosti a je na case ji vymenit
trenink 4-5x tydne, hra 4-5x tydne, ale pro vyssi hcp by to bylo jeste vpohode, pocitam v prumeru rukavice, ktera ma dobre vlastnosti mi vydrzi kolem 10-15 her + par treninkuTy jo, jak časty je ten trénink a hra?
Takže by se to dalo shrnout počtem her? Řekneme jednoduché pravidlo - po cca deseti až dvaceti hrách rukavici vyměnit?
Opravdu jsou rukavice po šesti měsících funkční, nepropocené, neznečistěné? A hygienicky vhodné? To se mi nějak nechce věřit. Asi dělám nějakou chybu.Neperu, a rukavice vydrží něco mezi jedním a šesti měsíci podle toho jak moc si zrovna koupím kvalitní rukavici nebo jak moc hraju.
Kolega, který začal golfovat cca před 3 lety, se mi minulý týden chlubil, že už tu svoji první rukavici, se kterou začínal, vyměnil za druhou.pri kvalitnim treninku a caste hre mi rukavice vydrzi max dva tydny, pak ztrati sve vlastnosti a je na case ji vymenit
Jenže ti hráli "bum bác míč letí"A ted si predstavte, ze tu byli taci borci, co diky dobrym gripum ci omotavkam, chcete-li, ani zadnou rukavici nepotrebovali
Stará lékařská poučka zní "Hygiena je přerušení koloběhu pr*el - huba"Ad hygiena, hoši, ...