Já myslel, že jste veskrze demokratická skupina tady. Šel jsem sem s tím, že se něco dozvím nového, dozvím se zajímavé názory. Zatím jsem se dozvěděl, že Dana, nebo kdo měl k snídani ovesnou kaši.
Situaci na Zbraslavi si klidně proklepněte. Dle libosti. Taky si proklepněte, jak velké zpoždění bylo a kolik volných jamek bylo mezi tím inkriminovaným "turnajovým" flightem a dalším turnajovým flightem, který šel před nimi. Když jsme byli na té 4. jamce, tak to byly přesně 2 volné jamky. Ale jak jsem psal tady uživatel DoktrorDee... není to Vaše věc. Nejsem nebyl jsem naštvaný na Vás, ale na toho, kdo vůbec pustil turnaj na sunset teetime.
Jestli si myslíte, že Vám tady nějak narušuji atmosféru a raději si chcete povídat o tom, kdo měl co k snídani, lajkova si tu názory a plácat se po ramenou tak OK.
Třeba jsem chtěl poradit, jako aplikaci na měření. Čekal jsem, že mi někdo dá recenzi. Namísto toho, jsem se dozvěděl jednoslovnou odpověď, která obsahovala jméno té aplikace. Zato tlachání o ovesných vločkách k snídani, to je téma, které tu může plnit rubriky.
Možná jsem měl trochu přehnané představy o tom, jak může fungovat české diskuzní golfové fórum. Ale když už i ADMIN si vyhrazuje právo na pravdu... No tvl.. co to je za STB metody? No asi svůj účet vymažu a náchám Vás tu hovořit o těch vločkách k snídanit. To Vás pravděpodobně obohacuje více. Přijmout někho s jiným názorem Vám asi dělá problém.
Libor