- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
je mi to líto,ale já už to všechno sežralDoufám, že toho máš dost, až v pondělí dorazím všechno sežeru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
je mi to líto,ale já už to všechno sežralDoufám, že toho máš dost, až v pondělí dorazím všechno sežeru
milej Jardo,je mi líto že odsuzuješ něco co ti ani moc nepřísluší...jsem tu a tu jejich nádhernou svatbu jim mohu jenom závidět...nádherná nevěsta,prostředí a jeden Martin kterej se tu o ně perfektně postaral....Ještě že tak. Zacpat hřiště svatebčanama je pěkně blbej nápad. Vono mu nestačilo, že se mu tam vožerou a rozjezdí hřiště bugynama..
Milej jumbodedku, obávám se, že tobě zase nepřísluší řešit, co já odsuzuju. Kdybych neměl minimálně tři špatné zkušenosti se svatebčany v Hořehledech, ani bych necek. Pokud jsou tito jiní, nedělají bordel a nemotají se do hry, je to super a na dálku se jim omlouvám.milej Jardo,je mi líto že odsuzuješ něco co ti ani moc nepřísluší...jsem tu a tu jejich nádhernou svatbu jim mohu jenom závidět...nádherná nevěsta,prostředí a jeden Martin kterej se tu o ně perfektně postaral....
To je ovšem zlá, nepěkná věc . Martine že kecá viď?
Dva auty včera ti nestačily?Přemýšlel jsem, co nového u nás vymyslet. A všiml jsem si, že máme málo autů. Tak jsem zatloukl nové kolíky...
Zobrazit přílohu 12863
a není to krapet nakřivo pane mistr ????Přemýšlel jsem, co nového u nás vymyslet. A všiml jsem si, že máme málo autů. Tak jsem zatloukl nové kolíky...
Zobrazit přílohu 12863
a není to krapet nakřivo pane mistr ????
Buď je to mírnou zimou, nebo láskyplnou péčí mé ženy, patrně však obojím. Hořehledští pštrosi se vzpírají vývojovým grafům!
Jsme o měsíc dál, celkové náklady se však v podstatě nezměnily, protože slepičky krmíme vyváženou směsí vitamínů, pšenice, kukuřice (vše pořízeno v mnoha kilogramových dávkách na podzim) a především zbytků z domácí kuchyně (především slupky od zeleniny a ovoce). Zato slepice za leden zmákly snést 244 vajec, čímž za dobu své existence překročily již 1 000 ks.
Za 2 000 Kč jsme dokázali zpěněžit, takže holky zmákly srazit cenu domácího vajíčka těsně pod 3,5 Kč/ ks. Už jen 35 let a ten kurník se zaplatí!
asi identifikace míčku...