Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže @Jerry si připsal 2 trestné za poskytnutí rady při výběru hole?V sobotu Tour19 Major open na Zbraslavy... ve flightu s mojí @Eila a s @Jerry Pro mě letos první turnaj po letošním golfovým výpadku, pro ženu dokonce první turnaj vůbec. Bylo fajn, nálada super, příjemné počasí bez vedra, já byl poprvé blízko ke snížení a kdybych poslechl Jerryho a uklidil ten nervózní driver zpět do bagu o pár jamek dřív, mohlo to i klapnout, tak příště holt ještě na to nemám v součtu jsme naškrtali 14jamek takže taky slušný výkon Eila si nasbírala nové zkušenosti a pár jamek se jí vyloženě povedlo a pár jamek si vyloženě škrtla... asi jen 8kousků :-D... Jerry na mě zákeřně machroval s luxusní domácí svačinou, ale záhy jeho počínání potrestalo několik vodních překážek, takže rovnováha ve vesmíru byla zachována Díky za dobrou akci! ;-)
To bych si připsal, jenže oni se furt muckali, což jsem bral též jako nepovolené porady. Takže jsme to započetli ....
Spíše než "poskytnutí rady" to byl "rozkaz" a na ten v pravidlech není pamatováno :-D
A moc mi chutnala zelná polévka, že by Zbraslav šla konečně do sebe s jídlem?
jakože se připos... ?rikal, ze to odnesly jen jeho spodary
nebo u sebe pleny pro spoluhráče ...kurva chlape, ty by jsi měl mít na sebe zbrojní pas
Snad to nebyl rozkaz k muckání...Spíše než "poskytnutí rady" to byl "rozkaz" a na ten v pravidlech není pamatováno :-D
To já bych mohl často říci už po první jamceTak já taky přidám svůj postřeh. Hřiště v parádním stavu. Nebylo hnusný horko. Hrál jsem krásně, jen jsem si mohl ušetřit cestu kolem těch jezer vzadu. Kdybych si po jedenáctce sednul na lavičku a připojil se ke svému flightu na cestě k odpališti 15-ky, měl bych stejný výsledek ,míň stresu a frustrace a víc míčků (o 4ks).
Hřiště Ti nesedlo?Dnes Ostvaice, moje hra hrozná, na trojce jsem utopil dva míče, pak se to trochu zlepšilo, aby se to zase rozhodilo. Až na posledních dvou jamkách jsem se zmátořil a zahrál pary...
Ale vůbec jsem si hru neužil...