Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2018 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Tak jsem to přežil a nakonec obhájil svůj hcp. První 9 +5, druhá v paru. Grýny teda ale brutálně chlupaté a pomalé. Alespoň že byly rovné.
26362a267075b782fdc1e8a4cea72451.jpg

Upraveno:
V sobotu Tour19 Major open na Zbraslavy... ve flightu s mojí @Eila a s @Jerry Pro mě letos první turnaj po letošním golfovým výpadku, pro ženu dokonce první turnaj vůbec. Bylo fajn, nálada super, příjemné počasí bez vedra, já byl poprvé blízko ke snížení a kdybych poslechl Jerryho a uklidil ten nervózní driver zpět do bagu o pár jamek dřív, mohlo to i klapnout, tak příště holt ještě na to nemám:) v součtu jsme naškrtali 14jamek takže taky slušný výkon:) Eila si nasbírala nové zkušenosti a pár jamek se jí vyloženě povedlo a pár jamek si vyloženě škrtla... asi jen 8kousků :-D... Jerry na mě zákeřně machroval s luxusní domácí svačinou, ale záhy jeho počínání potrestalo několik vodních překážek, takže rovnováha ve vesmíru byla zachována:) Díky za dobrou akci! ;-)
Takže @Jerry si připsal 2 trestné za poskytnutí rady při výběru hole?:cool:

V sobotu Zbraslav v rámci Majoru 19.jamky. A co, hodim to sem. 110 ran, nejdelší hůl šestka, za některé rány bych si nafackoval, ale některé se docela povedly. 32 STB nakonec znamenalo ne úplně zkaženou sobotu. Vymlouvat se na vítr nebudu - ale FOUKALO! :-D Nakonec docela spokojenost, prima flajt, prima den (krapet nezvykle chladno), hřiště v dobrém stavu. :)

A moc mi chutnala zelná polévka, že by Zbraslav šla konečně do sebe s jídlem? :)

A moc mi chutnala zelná polévka, že by Zbraslav šla konečně do sebe s jídlem? :)

Polévka OK, ale hlavní chody nicmoc... (já burger/lucka svíčková)

edit: na kafe jsem u nich už neměl odvahu a zajel si na kafíčko a povidlový koláček k nám na "Šatóóóó" :-)

Tak já taky přidám svůj postřeh. Hřiště v parádním stavu. Nebylo hnusný horko. Hrál jsem krásně, jen jsem si mohl ušetřit cestu kolem těch jezer vzadu. Kdybych si po jedenáctce sednul na lavičku a připojil se ke svému flightu na cestě k odpališti 15-ky, měl bych stejný výsledek ,míň stresu a frustrace a víc míčků (o 4ks). :p:D

Sobota, turnaj v Mlade Boleslavy... asi nejhorsi vykon za celou svou golfovou karieru... timto se taky omlouvam panovi, co s nama sel ve flightu.

Par perlicek: pote, co jsem zkousel treti ranou propalit stromy v remizku mi mic zmizel z oci... nasel jsem jej lezet na jedne z vetvi ve vysce cca 1m, tak jsem jej zkousel baseballovym uderem odpalit dal... schytala to jen vetvicka a mic jsem setrasl dolu.

Pak jsem jeste na 11 jamce napalil asi ze dvou metru po topince kovovy sloupek ukazujici hranici 100m a prudky odraz pana ve flightu malem prizabil... rikal, ze to odnesly jen jeho spodary.

Pak jsem jeste na 11 jamce napalil asi ze dvou metru po topince kovovy sloupek ukazujici hranici 100m a prudky odraz pana ve flightu malem prizabil... rikal, ze to odnesly jen jeho spodary.
kurva chlape, ty by jsi měl mít na sebe zbrojní pas :p:p:p:p:p:p

Upraveno moderátorem:
Ehm, několikrát tu zazněla chvála stavu zbraslavského hřiště, tak bych si dovolil překopírovat sobotní screenshot z IG uživatele @Eila který se k tomuto tak trošku vyjadřuje:-D

Přílohy

• 2018-08-25 14.51.54.webp
    2018-08-25 14.51.54.webp
    169,7 KB · Zobrazení: 281
Včera na MK mi na odpališti "uletěl driver". Asi 50 s doběhem. :oops: Tak jsem byl nucen drivovat dřevem. Zjistil jsem, že jsem přesnější a skoro stejně dlouhej. Nevím, jestli je to dobře.. :eek:

Dnes Ostvaice, moje hra hrozná, na trojce jsem utopil dva míče, pak se to trochu zlepšilo, aby se to zase rozhodilo. Až na posledních dvou jamkách jsem se zmátořil a zahrál pary...
Ale vůbec jsem si hru neužil...:confused:

O víkendu jsem šel Písek a Hlubokou. V porovnání s Kaskádama a Olšovkama jsou obě hřiště hezky zelená.

Začátek v Písku byl super bogey, par, bogey, par (a tak bych mohl pokračovat ještě ......jednou ;) ) škoda, že od šestky do 13 se to nedá publikovat. Na závěr zase hezké dva pary a bogey, takže jsem jel domů s pocitem, že se vše vrátilo do správných kolejí. BTW @requo počítá se mi do výzvy zisk 3 míčků, když jsem na hřišti byl v součtu nálezů a ztrát -3, ale jsem +6 odměnou za longesta :cool::cool::cool:?

Hlubokou už jsem šel jen s pocitem, že musím přežít sobotní výkyvy. Hřiště je daleko mírnější a odpustilo mi to co Písek ne. Škoda, že noční déšť udělal z bunkrů skoro betonové plochy, ale dalo se z nich tím pádem dobře chipovat :p. Ano, 18 jamek bez bunkru se nekonalo:devil: Turnajový výsledek docela dobrý. Slyšel jsem tu od dvou lidí, že se jim Hluboká nelíbí. Mě se pohledy na zámecké zahrady vcelku líbí....určitě se někdy vrátím...

Tak já taky přidám svůj postřeh. Hřiště v parádním stavu. Nebylo hnusný horko. Hrál jsem krásně, jen jsem si mohl ušetřit cestu kolem těch jezer vzadu. Kdybych si po jedenáctce sednul na lavičku a připojil se ke svému flightu na cestě k odpališti 15-ky, měl bych stejný výsledek ,míň stresu a frustrace a víc míčků (o 4ks). :p:D
To já bych mohl často říci už po první jamce :down:

Dnes Ostvaice, moje hra hrozná, na trojce jsem utopil dva míče, pak se to trochu zlepšilo, aby se to zase rozhodilo. Až na posledních dvou jamkách jsem se zmátořil a zahrál pary...
Ale vůbec jsem si hru neužil...:confused:
Hřiště Ti nesedlo?

Dneska Liberec - Machnín. Driver celkem fungoval, ale to bylo tak asi všechno
42460FA9-952B-410C-91CE-FD57BBBB6801.webp

Dneska Benátky a poprvé v životě pokoření hranice 90 ran. Sice jen o ránu, ale je to tam :) hra pěkná, 7 parů, kopec bogey, ale i jednou triple a jednou +4. Ted už by to chtělo jen trochu té konzistence a opakovat takové výkony pravidelně :D:D

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom