Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To se nedostalo. Ale na 4 a 5 jamce jsou velký louže na ferveji a voda v bankrech. Nejspíš i spodní voda. Během 2 hod se ty louže trochu přesunuly. Hřiště je docela mokré, ale až na ty louže...čtyřka v doglegu a pětka mezi odpališti a fervejí se dá hrát docela dobře. Greeny jsou děravé a pískované. Patovat se dalo.Co Labe, nedostalo se až na hřiště?
Na ty mé zdravotní problémy by pomohla nejspíš jen úplná rekonstrukceA co masáž, zkusil sis zajít na masáž?
Chodím pravidelně, jinak bych už se asi také nehnul. Vždy mi to pomůže od ztuhlosti.
Jaky tam mate program?
Jaky tam mate program?
To je pecka. Na new course jsme v tomhle obdobi prisli a starter nas rovnou pustil hrat. Kittocks mi prijde o trosku lepsi diky vyhledum, ale obe jsou spickova hriste. Hraje se tam kvalifikace na Open ale to asi vite. Navic se pred par lety hralo celou zimu bez podlozek, proto jsme jezdili hlavne tam. Naprosta vetsina ostatnich slavnych hrist byla z podlozek pres zimu, ale tech hrist je tam tolik ze neni problem najit links bez podlozek a takhle v zime jeste za skvelou cenu.11/08: New Course dle domluvy
12/08: Old Course v 12:30
13/08: Jubilee Course v 11:36
14/08: Castle Course 10:30
15/08: Torrance nebo Kittocks Course dle domluvy
Doufam ze v srpnu nebudou podlozky potreba. Nejake doporuceni kam se chodit naveceret?To je pecka. Na new course jsme v tomhle obdobi prisli a starter nas rovnou pustil hrat. Kittocks mi prijde o trosku lepsi diky vyhledum, ale obe jsou spickova hriste. Hraje se tam kvalifikace na Open ale to asi vite. Navic se pred par lety hralo celou zimu bez podlozek, proto jsme jezdili hlavne tam. Naprosta vetsina ostatnich slavnych hrist byla z podlozek pres zimu, ale tech hrist je tam tolik ze neni problem najit links bez podlozek a takhle v zime jeste za skvelou cenu.
To sem uplne prehlidnul, predpokladal sem ze to je ted nekdy aktualni. Tak snad pul rok forma vydrzi Pres jidlo asi poradi nejlip online recenze. Jedl jsem snad jen v jigger inn, naproti pres fairway v new course clubhouse, za 18. greenem hams hame pub. A ve meste u kina italska lupo’s a vedle jeste jeden bar uz si nevzpomenu na jmeno. Je tam toho dost a vsude kousek pesky. Zavidim vam hrozne, jel bych hned.Doufam ze v srpnu nebudou podlozky potreba. Nejake doporuceni kam se chodit naveceret?
Nemáš tam ještě 2-3 místa? To vypadá extrémně zajímavě, a to ikdyby to bylo bez "old course"?11/08: New Course dle domluvy
Pekne a trochu zavidim.11/08: New Course dle domluvy
Hele i tohle beru:-DPekne a trochu zavidim.
snad budet na tom lip, nez tenhle.