- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Zahraniční provokace Užívejte si toVčera Pasha Belek, vše okZobrazit přílohu 46779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zahraniční provokace Užívejte si toVčera Pasha Belek, vše okZobrazit přílohu 46779
Další provokaceVčera Pasha, Belek, vše OK
Dnes Lykia, nic OK, chcanec jako prase
5.12 a doufám, že to nebyla moje letošní poslední hra. Určitě ještě nějaký texas udělám, snad sleze ten bílé hnus...
Zkus připojit k PC a pustit Garmin Express, jestli ti to nenabídne aktualizaci. V každém případě spustit synchronizaci. Mohlo dojít při OTA aktualizaci k nějaké chybě, přes GE by se to mělo opravit.Jinak Garmin dnes ještě lepší než včera. Ani jsem ten golf nepustil, našlo to satelity, hřiště, ale při pokusu o start to vždy spadlo do zpět do menu, velký zklamání, asi půjdou zpět.
I ty jeden ďáblíkuSice jsem se zařekl, že kvůli zádům do jara hole nevezmu do ruky, ale dnešní počasí mi to prostě nedovolilo.
Moderní vybavení šlo do kouta a přesedlal jsem na hickory set ve složení putter, 48, 40, 38, 29 a 17.
Těžko popsat ten úžasný pocit z návratu ke kořenům golfu, tu lehkost švihu, tu opět nabytou radost ze hry. Ano, nezahraju drive 250m, ale Hořehledy lze s těmito holemi bez potíží hrát v PARu a o to víc mě to láká a baví!
Zobrazit přílohu 46948Zobrazit přílohu 46949Zobrazit přílohu 46950Zobrazit přílohu 46951Zobrazit přílohu 46952
Obdiv a potlesk. Skvělý výkon. Já nedám ani novým drajvem 250 metrů....Sice jsem se zařekl, že kvůli zádům do jara hole nevezmu do ruky, ale dnešní počasí mi to prostě nedovolilo.
Moderní vybavení šlo do kouta a přesedlal jsem na hickory set ve složení putter, 48, 40, 38, 29 a 17.
Těžko popsat ten úžasný pocit z návratu ke kořenům golfu, tu lehkost švihu, tu opět nabytou radost ze hry. Ano, nezahraju drive 250m, ale Hořehledy lze s těmito holemi bez potíží hrát v PARu a o to víc mě to láká a baví!
Zobrazit přílohu 46948Zobrazit přílohu 46949Zobrazit přílohu 46950Zobrazit přílohu 46951Zobrazit přílohu 46952
Mnohem lepší pocit z trefování míče a kontroly vzdálenosti -> horší výsledek!
Zobrazit přílohu 46965Zobrazit přílohu 46966