Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024) [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
Včera Pasha, Belek, vše OK🙂

Přílohy

• IMG_20241202_153831.webp
    IMG_20241202_153831.webp
    92,7 KB · Zobrazení: 50
Dnes vše fungovalo (i když to bylo hezky v teple na indooru) a tak po delší době opět výrazněji pod PAR a to -5

Jak jste naposledy hráli - nejoblíbenější téma na Jamce snad i pro rok 2024 :)

Předchozí ročníky: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

---
Kdo to pro letošek vykopne? Hezkou hru! 🏌️‍♂️🏌️‍♀️⛳
5.12 a doufám, že to nebyla moje letošní poslední hra. Určitě ještě nějaký texas udělám, snad sleze ten bílé hnus... :)
Dal jsem si hru jamkovou se slávistou Bobem a daroval mu osm ran na nejtěžších jamkách. 3/4 vyrovnání. On má HCP okolo dvaceti, ale hraje podle mne tak na 15. Já mám 9. Po třech jamkách jsem si myslel, že to bude brnkačka, že si to kafíčko v klidu ohlídám, ale ouha. Hrálo se často z červených, což byla samozřejmě i pro mne výhoda, ale zase dost foukalo a byla zima. No a jak já říkám, obejdi třípatrovou akademii v paru... Ještě na dvanáctce jsem si v klidu držel vedení tři up, ale pak to na třináctce poslal ze stošedesáti metrů dva metry od fangle a to samé zopakoval na těžký zbraslavský čtrnáctce. Rázem to bylo pouze o jednu. Naštěstí jsem si na patnáctku schoval berdíčco dlouhým patem, abych krátkou patnáctku totálně zkazil. Sedmnáctka square a šlo se rozhodnout na poslední jamku. Prohrát již jsem nemohl, ale těžce bych to kousal. Prostě zlomil jsem ho až na tý osmnáctce, kde mi trošku pomohl dvěma ranami z bunkru. Takže dva up. Ale opět se mi potvrdilo, že při rozumným vyrovnání je to často otevřený až do úplného konce. Prostě, jamka je vyhrána, až když je dohrána !!! Hezkou hru všem

Přílohy

• Snímek obrazovky 2024-12-10 v 15.27.51.webp
    Snímek obrazovky 2024-12-10 v 15.27.51.webp
    25,4 KB · Zobrazení: 30
Tak jsem nenačasoval přechod zpět na Garmin zrovna dobře, nepovedl se jim update a hodinky neukazují vzdálenosti tak, jak se pobybujete po jamce ale zamrznou na celkové délce. Tak jsem zvědavý, co u nich znamená "update will be realeased in the near future"

Jinak zima jak prase ale zmrzlý to není kupodivu, hraje se dobře i teď před Vánoci.

1734183924849.webp

Dneska o 3 rány méně a ještě větší zima, díky větru. Škoda dablu na poslední jamce, mohlo to být pod 80. První devítka +2, druhá +6.

Jinak Garmin dnes ještě lepší než včera. Ani jsem ten golf nepustil, našlo to satelity, hřiště, ale při pokusu o start to vždy spadlo do zpět do menu, velký zklamání, asi půjdou zpět.

Jinak Garmin dnes ještě lepší než včera. Ani jsem ten golf nepustil, našlo to satelity, hřiště, ale při pokusu o start to vždy spadlo do zpět do menu, velký zklamání, asi půjdou zpět.
Zkus připojit k PC a pustit Garmin Express, jestli ti to nenabídne aktualizaci. V každém případě spustit synchronizaci. Mohlo dojít při OTA aktualizaci k nějaké chybě, přes GE by se to mělo opravit.

Sice jsem se zařekl, že kvůli zádům do jara hole nevezmu do ruky, ale dnešní počasí mi to prostě nedovolilo.

Moderní vybavení šlo do kouta a přesedlal jsem na hickory set ve složení putter, 48, 40, 38, 29 a 17.

Těžko popsat ten úžasný pocit z návratu ke kořenům golfu, tu lehkost švihu, tu opět nabytou radost ze hry. Ano, nezahraju drive 250m, ale Hořehledy lze s těmito holemi bez potíží hrát v PARu a o to víc mě to láká a baví!

IMG_8050.webp
IMG_8051.webp
IMG_8055.webp
IMG_8056.webp
IMG_8057.webp

Sice jsem se zařekl, že kvůli zádům do jara hole nevezmu do ruky, ale dnešní počasí mi to prostě nedovolilo.

Moderní vybavení šlo do kouta a přesedlal jsem na hickory set ve složení putter, 48, 40, 38, 29 a 17.

Těžko popsat ten úžasný pocit z návratu ke kořenům golfu, tu lehkost švihu, tu opět nabytou radost ze hry. Ano, nezahraju drive 250m, ale Hořehledy lze s těmito holemi bez potíží hrát v PARu a o to víc mě to láká a baví!

Zobrazit přílohu 46948Zobrazit přílohu 46949Zobrazit přílohu 46950Zobrazit přílohu 46951Zobrazit přílohu 46952
I ty jeden ďáblíku 😂

Zobrazit přílohu 46948Zobrazit přílohu 46949Zobrazit přílohu 46950Zobrazit přílohu 46951Zobrazit přílohu 46952
Obdiv a potlesk. Skvělý výkon. Já nedám ani novým drajvem 250 metrů.... :)

Mnohem lepší pocit z trefování míče a kontroly vzdálenosti -> horší výsledek!🤣

Zobrazit přílohu 46965Zobrazit přílohu 46966

Btw. jak si to vysvětlil svym modernějším holím? Jako víš jak... budou se zlobit, že si šel hřiště s jinejma!

Nemáš pocit, že to rozbiješ, ty hole? 44 mi přijde pořád fajn, to je jenom o 3 rány hůř, než minule!

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom