- Klub
- GCCEL
- HI (HCP)
- 6.3
... Let hole snad ani neměl za cíl její přeražení, ale ta kurva zrovna trefila turecký kořínek.
Kdyby si @mkopcak zaplatil v Hořehledech kurz házení holí, tak se mu to nestalo. Oh wait ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
... Let hole snad ani neměl za cíl její přeražení, ale ta kurva zrovna trefila turecký kořínek.
Vidim, ze ten darkovy kurz dostava najednou zcela jine rozmery!Trénink dělá mistry!
a jako ne ze byste me nesrali....pristi rok chci jet s vama holoto!!!Ta frustrace prostě musí ven!
Zobrazit přílohu 33661Zobrazit přílohu 33662Zobrazit přílohu 33663Zobrazit přílohu 33664
Ta frustrace prostě musí ven!
Zobrazit přílohu 33661Zobrazit přílohu 33662Zobrazit přílohu 33663Zobrazit přílohu 33664
Já bych toho @mkopcak moc ne*ral, aby se o vás také nepsaloJinak celá situace vznikla tak, že Matýsek svým drivem nutně potřeboval na vedlejší fairway. Tak se nacházeli 4 Rusové, kteří hráli jako já po čtyřech brčkách trávy a se sádrou na ruce.
Takže když se Matýsek konečně dočkal, tak dal 2-3 krát tlustocha krz remízek, což poněkud zhoršilo jeho náladu a ovládací schopnosti. Let hole snad ani neměl za cíl její přeražení, ale ta kurva zrovna trefila turecký kořínek.
Nejtěžší disciplína pro mne a @sob1662 byla nevytlemit se mu do obličeje on-line. Řešili jsme to tak, že jeden se postavil zády k Matýskovi, zasmál se, a pak jsme si vyměnili pozice.
Též se nabízela otázka "proč jsi to pi.o nehrál rovnou tou SW?", když už se dokodrcal na green, a jeho PW utrpěla frakturu, ale s vypětím všech sil (a možná i s obavy z možné inzultace) jsem tuto otázku odložil na desátou večerní hodinu, neb poté, co Martin pozřel 6 kg suši, dva steaky a tunu jiných dobrot, posuzoval svůj lapsus už méně fatálně.
Blouzní...Dneska bylo hnusně. Ráno mrzlo, pak chcalo a nakonec i sněžilo…
Zobrazit přílohu 33668Zobrazit přílohu 33669Zobrazit přílohu 33670Zobrazit přílohu 33671Zobrazit přílohu 33672
Bohužel neblouzní, hnusnej provokatér je to ....Blouzní...
Tipuji na nedostatek českého piva a dodržování pitného režimu.Blouzní...
Pockej v nedeli, az tam bude bilo. Strasi, ze vydrzi az do Vanoc. Budete mit po zizalkach
Na hotelech maji Budvar ... to by snad nemel byt problemTipuji na nedostatek českého piva a dodržování pitného režimu.
Absolutní souhlas! V pondělí tak hezky nebylo, ale chybělo jen to sluníčko! Musím opakovat: škoda, že už je to na pravidelnou hru tak daleko, protože super kvalita!