Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je kampááááň, a kdě sů sysle a motýle?Zajímavé načasování @requo - aby nebylo sporu, obrátil jsem se na R&A a byť odpověď chvilku trvala, našel jsem dnes v datovce tohle...
Zobrazit přílohu 39604
Já bych tu jamku zrušil.... akorát moji první letošní hru kazila jamka č. 9. Poprvé za 9, podruhý za 10. ...
185 z bílých? Já skončím buďto v lesíku vpravo (šlajs), nebo rovná do vody, když prostřelím ten doglegPřitom je ta 9 jamka tak jednoduchá. Z týčka 185 m do výhledu, 140m na střed greenu a max. 2 paty
To jo, ale těch příležitostí, jak to zabít. Les, voda, les voda, out .....Přitom je ta 9 jamka tak jednoduchá. Z týčka 185 m do výhledu, 140m na střed greenu a max. 2 paty
Pokud tam z bílých nedostřelíš, tak máš hrát z červených185 z bílých? Já skončím buďto v lesíku vpravo (šlajs), nebo rovná do vody, když prostřelím ten dogleg
No vidíš, to bych mohl rovnou na grýnPokud tam z bílých nedostřelíš, tak máš hrát z červených
Není nad to bydlet na hřišti Trocha závist pane MartineSeznaje, že povolili sněhy a ledy a hnán nově objevenou nespravedlností páchanou na golfových ženštinách, vyrazil jsem po delším čase na hřiště. A byť jsem byl motivován především snahou obětovat svou existenci ve prospěch utiskovaných golfistek, lákaly mne i větrem k zemi ohnuté vlajky, pánč a protože Skotsko...
Slunce svítilo, větřík ševelil s lehkostí tornáda a po trpících golfistkách ni hledu, ni slechu. Tak jsem si po hořehledském hřišti plácal zcela sám a svou přebývající energii ventiloval na topinkách, fetkách a všelijakých ostatních ekvilibristikách. Terén byl vskutku náročný, protože míč byl buď zabořen 30 cm pod úrovní země a nebo plaval, pánč zmrzlé podloží vody nevsakuje. Ponožky jsem měl durch ještě dřív, než jsem odpálil první ránu.
Ale byl jsem venku a na golfu!
Zobrazit přílohu 40066Zobrazit přílohu 40067Zobrazit přílohu 40068Zobrazit přílohu 40069
Prijed na vikend, dame pivo a golfNení nad to bydlet na hřišti Trocha závist pane Martine
bohužel mám pracovní víkend to víš, hned bych jelPrijed na vikend, dame pivo a golf
Odmítaje dál řešit pracovní srágory, nechal jsem se zlákat odpoledním sluníčkem. A byť ledové odskoky byly naprosto neodhadnutelné, dopadlo to nakonec nadmíru dobře…