Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty máš skórku jak RoryTohle si nechám patentovat, budu to stáčet a exportovat. Protože větší esenci golfu prostě do 9ti jamek nenamačkáte:
PAR -
BOGIE -
BIRDIE -
EAGLE -
SNĚHULÁK -
CHIP-IN -
TROJPUTT -
VODA -
AUT -
BUNKER -
Zobrazit přílohu 40350
Ty jsi prostě jedinečný exemplář Martine @mkopcakTohle si nechám patentovat, budu to stáčet a exportovat. Protože větší esenci golfu prostě do 9ti jamek nenamačkáte:
PAR -
BOGIE -
BIRDIE -
EAGLE -
SNĚHULÁK -
CHIP-IN -
TROJPUTT -
VODA -
AUT -
BUNKER -
Zobrazit přílohu 40350
Tak nemusíš jen o jednu hlavu hole, ale musíš se pak o stejnou vzdálenost, o jakou ses posunul, vrátit zpět.Když tak vidím ten tvůj zabořený míč (což se mně stát rozhodně nemůže - topinka) tak jak správně postupovat? Já bych markoval za, potom na délku hlavy hole do strany, opravil hřiště a zase markoval zpět. Je to správně? Jinak přece nejde pořádně opravit pitchmark.
Jednoho takového jsem také zažil. Já si teda toho nevšiml, ale když mu to řekl spoluhráč, tak dokonce protestoval (5 sekund). A bylo dusno ve flightu až do konce.Znám jednoho „golfistu" o kterém se tradovalo, že markovátko položí před míček a míček následně vrátí také před markovátko. Když mi to udělal při jamkovce (do té doby jsem se s ním ve flajtu nepotkal) na 1. jamce, tak jsem mu po dohrání jamky oznámil, že mu děkuji za vyhranou jamku. Ani se neodvážil protestovat a byl klid.
Ten 4-tej, kterýho Ti nedovolil ten Němec pojmenovat, to byl Kamil Rod .... A na Darové jsi ho fakt potkal, v tomto zafungovala paměť správně...Sobotní Kotlina podruhé a stejně blbě
Potěšil flajt který šel před námi. Složen byl z jamkařů Pavel @PFP, Roman @RomanL, nejspíš mladej Fousek...mimochodem 79 ran je slušnej oddíl a bohužel ten čtvrtý díky tomu blbýmu Němci nevím kdo byl....myslím že byl na Darové. Tímto se mu za můj HOSIP omlouvám.
Hra byla otřesná, i když jsem měl jenom železa ob jednu hůl.
Hřiště je místy dost mokré díky dešťům i spodní vodě.
Byla to fajn procházka. Bohužel pro mne jít z práce po 400 km za volantem na golf není dobré . Jsem neskutečně rozbitý
Zobrazit přílohu 40539
Luboši paráda .Jsem si dnes vylepšil osobní rekord v Beřovicích a ještě se u toho natočil.