Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2024)

Samozřejmě gratulace v první řadě.
Evidentně to bude nějaká topina, no prostě m****.
A třípar na jamce č. 2 je na Černém Mostě, třeba....
Na Líšnici i Slapech taky, @requo má fakt co dělat
Za chvíli už to možná bude i na zápis do Guinnessovky 😉 😉 😉

Na Líšnici i Slapech taky, @requo má fakt co dělat
Za chvíli už to možná bude i na zápis do Guinnessovky 😉 😉 😉
To teda má.......co mě jen tak z hlavy napadá, tak ještě Machnín, Benátky, Beřovice, Poděbrady.......Ale má na to Michal ještě desítky let, to dá 😀

Tohle se mi stalo asi před 5 lety, nové hole, první hra po zimě a eso!

Jinak gratulace, už nás doháníš, my máme v rodině esa tři.
My také 3 esa - na dva golfisty 🤭

14 dní bez golfu a takhle to dopadá :)

Přitom na jedničce 70m od tyče - shank, na trojce druhou u grýnu v písku, čistě trefeno, takže 20m za grýn, šestka jako první jamka přes kopírak, po drivu 90m a shank.
Druhá devítka začala slibně abych na další jamce po super drivu poslal shank pod strom, pak ještě jeden dabl za mizerný chip a konec už malinko lepší.
Ani patr mi tenktokrát nepomohl, nicméně pod kilo s rezervou :)

1724434344001.webp

24.8.2024 • Hostivař: 80 ran, 36 patů (by mGolf)

IMG_8320.webp

Tak často v Hostivaři jsem hrál a poprvé až dnes ve víkendovém setupu komplet 18j bez přechodu po 12j na zadních 6j, jak se to chodí ve všední den. :) A možná i proto dneska mi to šlo celkově moc pěkné. Je to určitě takové rytmičtější. Pravda, skorka nevidí, ze jsem několikrát hrál z vedlejších ferveji... A z těch mých VTIPŮ mě trochu začalo bolet v krku. Každopádně hřiště super, hodně hezké husté ferveje, grýny taky prima. Jen mi to přišlo trochu poťapané kolem jamek místy, dneska.

Tady fotka z Hostiku - umělecké dílo Schody, chodím často kolem... Tak dneska vyfoceno:

IMG_8319.webp IMG_8318.webp IMG_8315.webp

A protože byl čas, nikde nikdo, tak jsem na ně mohl vylézt a udělat si fotky z nich. Mámo, to jsou panoramata! Tak nabízím i tu trošku jiný dnešní pohled z hřiště, na zadní šestici jamek na Hostivařskou golf galerii :).

IMG_8317.webp IMG_8316.webp

Upraveno:
Dnes další turnaj ze série Král a Královna Kotliny. V posledních dvou odehraných jsem skončil jednou druhý a jednou první. Namlsán heslem do třetice všeho dobrého jsem dorazil po práci na hřiště mezi prvními. Lehká snídaně, dvojka bílého a káva. Start jako třetí. Excelentní flajt. Kamarád Míla, Saša @Sauron a já. Tempo hry bylo po náš flajt vynikající. Za námi mezera na dvě až tři jamky. Cca 30 min :D Hřiště je krásně zelené, pár suchých míst se najde. Ale tam kde se má hrát je moc pěkné. Greeny jsou nádherné, a nejrychlejší v letošní sezóně.
No a k mojí hře. Bude to krátký komentář. Největší problém byl se dostat na green :( Se Sašou jsme se předháněli, kdo dá víc ran, než se tam dostaneme. Míla si potichu hrál svojí hru ;) Na greenu už to bylo docela fajn. 6 míčků utopených ve vodě mi také na pohodě moc nepřidalo. No skončil jsem opět první :D Samozřejmě odzadu ;)
Za týden v neděli 1.9.2024 pořádá kamarád turnaj v České Lípě, který bude mojí poslední turnajovou hrou před dovolenou. Pokud by se někomu chtělo na turnaj dorazit, bude to milé. Budou tam pěkné ceny a já ;)Týden na to je tam 19.jamka, na kterou bohužel nemohu, protože jsem v práci.

1724597312626.webp

Nový turnajový "best" 75. Mohlo to být lepší ale nebyl jsem schopen zahrát wedgí + jediný špatný drive za celou hru na 5. skončil viz. foto.
Dost foukalo, takže drivy po větru často i přes 280m.

20240825_190117.webp

A poprvý jsem druhou devítku zahrál pod par a bez bogey. A jelikož to byl turnaj dvojic, součet stbl., tak jsme nečekaně s bráchou vyhráli!

1724606423408.webp

Btw: tohle je asi nejvyšší skóre, co jsme kdy na turnaji viděl.

1724606630732.webp

Za týden v neděli 1.9.2024 pořádá kamarád turnaj v České Lípě, který bude mojí poslední turnajovou hrou před dovolenou.
Tak doufám, že mi představíš tu svou novou holku 😉

Nový turnajový "best" 75. Mohlo to být lepší ale nebyl jsem schopen zahrát wedgí + jediný špatný drive za celou hru na 5. skončil viz. foto.
Dost foukalo, takže drivy po větru často i přes 280m.

Zobrazit přílohu 45495

A poprvý jsem druhou devítku zahrál pod par a bez bogey. A jelikož to byl turnaj dvojic, součet stbl., tak jsme nečekaně s bráchou vyhráli!

Zobrazit přílohu 45498

Btw: tohle je asi nejvyšší skóre, co jsme kdy na turnaji viděl.

Zobrazit přílohu 45502
No ty kráso. Tvoje skóre super, moc pěkné. Gratulace k výhře. Ale to druhé, to je fakt extrém teda. To musel někdo hrát lešenářskou trubkou. To nemohl dát ani zelenou kartu regulérně. Tak třeba to bylo dítě...

Ale ne. Natukam do to do mgolfu až zítra. Ale protože mám prostě hroznou radost, tak to sem mrsknu teď. @Romano, díky za hru a že si mě vytáhl z práce na podvečerní Vinoř. Jen díky tvé milé společnosti a moc hezky pohodove propovidanych 18 jamek jsem zahrál myslím své nejlepší životní kolo. Šlo mi úplně všechno! Děkuji Ti!

IMG_8344.webp IMG_8340.webp IMG_8338.webp IMG_8334.webp IMG_8332.webp IMG_8336.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom