Velká gratulace k dalšímu HIO, zase na dvojce, to bude nějaké znamení.Jak bych to tak... Stoupnu si takhle k míčku, bumbac... Prásk. Pocitově tak nějak akorát... Tuze hezký mlasknutí. A ono šup, kousek před jamku a dojelo. Takhle nějak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Velká gratulace k dalšímu HIO, zase na dvojce, to bude nějaké znamení.Jak bych to tak... Stoupnu si takhle k míčku, bumbac... Prásk. Pocitově tak nějak akorát... Tuze hezký mlasknutí. A ono šup, kousek před jamku a dojelo. Takhle nějak?
Na Líšnici i Slapech taky, @requo má fakt co dělatSamozřejmě gratulace v první řadě.
Evidentně to bude nějaká topina, no prostě m****.
A třípar na jamce č. 2 je na Černém Mostě, třeba....
A na Ostravici také - jamka č. 2, PAR 3, 174 m ze žlutých. Tady to vydrží a počká na @requo do příštího roku.A třípar na jamce č. 2 je na Černém Mostě, třeba....
To teda má.......co mě jen tak z hlavy napadá, tak ještě Machnín, Benátky, Beřovice, Poděbrady.......Ale má na to Michal ještě desítky let, to dá
My také 3 esa - na dva golfistyTohle se mi stalo asi před 5 lety, nové hole, první hra po zimě a eso!
Jinak gratulace, už nás doháníš, my máme v rodině esa tři.
Tolik náhody ve dvou rodináchMy také 3 esa - na dva golfisty
No vidíš a jedna náhoda dokonce na KotliněTolik náhody ve dvou rodinách
Tak doufám, že mi představíš tu svou novou holkuZa týden v neděli 1.9.2024 pořádá kamarád turnaj v České Lípě, který bude mojí poslední turnajovou hrou před dovolenou.
No ty kráso. Tvoje skóre super, moc pěkné. Gratulace k výhře. Ale to druhé, to je fakt extrém teda. To musel někdo hrát lešenářskou trubkou. To nemohl dát ani zelenou kartu regulérně. Tak třeba to bylo dítě...Nový turnajový "best" 75. Mohlo to být lepší ale nebyl jsem schopen zahrát wedgí + jediný špatný drive za celou hru na 5. skončil viz. foto.
Dost foukalo, takže drivy po větru často i přes 280m.
Zobrazit přílohu 45495
A poprvý jsem druhou devítku zahrál pod par a bez bogey. A jelikož to byl turnaj dvojic, součet stbl., tak jsme nečekaně s bráchou vyhráli!
Zobrazit přílohu 45498
Btw: tohle je asi nejvyšší skóre, co jsme kdy na turnaji viděl.
Zobrazit přílohu 45502