Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

Tak jsem v neděli spolu s kamarády vyrazil na Kotlinu. Dorazil i Robert @RobertSlajs , který s námi obešel jen první devítku. Rodinné povinnosti mu nedovolili více. Já tedy ušel osmnáctku. Musím říci že posledních pět jamek jsem mlel z posledních sil. Stehna, lýtka, kolena, záda a dokonce i ramena přestávaly fungovat. Po tom zimním nic nedělání jsem si naložil veliké sousto. Budu muset hrát ze začátku 9-13 jamek, než si to mé zchátrale tlusté tělo začne pomalu zvykat.
Počasí bylo excelentní. Hřiště vypadá docela dobře. Bankry se zatím nehrají. Greeny docela v pohodě. To platí i pro ferveje a rafy.
Moje hra byla dost rozpolcená. Polovina želez a hybrid v bagu na zádech. To mé fyzičce také moc nepomohlo. Bylo pár ran, za které se nemusím stydět. Dobrá krátká hra a patování velice pomohlo ke korigování hry v poli.

Zobrazit přílohu 48620

Příjemný pětičlenný flajt, super počasí a na to, že je začátek března, velmi slušné hřiště.
Jen je škoda, že jsem si svou nejlepší letošní hru (7 bogey a 2 pary) vyplácal při první možné příležitosti:cry:
2.3.2025 • 9j. Kotlina: 43 ran, 17 patů (by mGolf)

Vcera jsem chtel zase na ostravici, ale letni greeny tam jsou az ode dneska, takze opet celadna. Vse bylo skvele jako minuly tyden, jen teda vsechny greeny navrtany 2m od zacatku, na me to bylo az moc monotonni. Vrcholky okolnich kopcu lehce pod snehem, na hristi na mikinu, pro me idealni pocasi na golf. Zahral sem jedno birdie a nekolik hezkych paru, na sestku prisel v paru a uplne ji zazdil. 3/4 sandwedge z piskoveho odpaliste na 70-90m je muj nemesis :rolleyes: . At uz tady, na botanice, mstetice tusim taky. Minidriver opet nejsilnejsi hul v bagu, doufam ze tenhle honeymoon jentak neskonci.

Přílohy

• IMG_3001.webp
    IMG_3001.webp
    215,1 KB · Zobrazení: 72
  • IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    91,6 KB · Zobrazení: 59
  • IMG_3006.webp
    IMG_3006.webp
    142,3 KB · Zobrazení: 63
  • IMG_3007.webp
    IMG_3007.webp
    43,4 KB · Zobrazení: 61
  • IMG_3008.webp
    IMG_3008.webp
    41,4 KB · Zobrazení: 70
Zimní soustředění "v teple"
Poleť do Beleku, říkali... ohřeješ se na golfu, říkali...

03 olympos výhledy.webp

Vyrazili jsme na týdenní golfový kemp s naším trenérem na Cullinan v Beleku. První hra v sobotu 22.2. byla krystalicky čisté utrpení. Na desátou jsme dorazili na driving v nádherných 3 stupních Celsia s ledovým vichrem od hor a tedy pocitovou teplotou -3. Šest vrstev oblečení včetně merina se ukázalo jako nedostatečné a přidali jsme sedmou.
Od umrznutí nás zachránila termoska s čajem a na clubhouse přidanými dvěma velkými Bacardi.

01 zima.webp

Hřiště Olympos je v perfektním stavu. Je to sice placka, ale není nudná. Pro vyšší hendikepy příjemně hratelné bez záludností a pastí. Výhledy na moře i zasněžené hory v dáli jsou nezapomenutelné. Kolem hřiště se dokonce pohybovali příslušníci G.O.A.T.S., na fotce zachycen kapitán Phil Mickelson.

02 goats.webp

Sobotní výsledek byl nehezkých 109. Hřiště jsme zopakovali v pondělí s teplotou atakující deset stupňů a slabší vítr, kdy jsem šel za 100.

Snímek obrazovky 2025-03-05 v 13.18.47.webp

Nejlepší výsledek zaznamenán na druhém hřišti Aspendos o dva dny později a pro mě velmi příjemných 99 ran. Na hřišti je více vody, občas outy, nebo hotel :rolleyes:
Při 14 stupních a sluníčku jsme dokonce občas šli v kombinaci dlouhé merino a tričko. To byl balzám na zmrzlé tělo...

Snímek obrazovky 2025-03-05 v 13.26.37.webp

Uvidíme, jak se týden plný golfu a stovky balónů na drivingu projeví na začátku sezóny. Letos bych rád po dekádě pauzy zahrál nějaký soutěžní výsledek a šel s HCP trošku dolů...

A tady ještě pohledy na hřiště z klubovny po poslední hře:

05 panorámata.webp

06 panorámata.webp

Přílohy

• Snímek obrazovky 2025-03-05 v 13.20.51.webp
    Snímek obrazovky 2025-03-05 v 13.20.51.webp
    35,9 KB · Zobrazení: 16
Upraveno:
Leden, únor je to loterie, nám to letos celkem vyšlo, ráno 5-8 pak to vylezlo na 14-16, takže na tričko nebo lehkou mikinu. Minulý rok první půlka března a vše odehráno prakticky v kraťasech a teploty přes 20. Celkem jsme se chválili, jak pěkně nám to letos vyšlo, když jsme po návratu viděli, jak se tam ochladilo.

5.3.2025 • Hostivař (by mGolf)

Vyšlo mi to dneska, hurá! Odpoledne jsem mohl z práce díky změně programu trochu dříve, takže šup v nečekaném prostojí na Hostík na podvečerní sluníčko. Na hristi v půl čtvrté skoro prázdno, bohužel ještě zimní grýny, ale zítra už letní. A dneska ještě byla uzavřena dvojka a trojka. Jinak jsem do tmy stihl všech zbývajících 16 jamek, za +12. Do konce týdne bohužel nic dalšího už nepřidám, a příští týden uvidíme, zase se má ochladit... Jo, tréninkové plochy byly narvány k prasknutí. No tento závan jara je více než příjemný. :) Už se moc těším 🏌️‍♂️

IMG_9263.webp IMG_9268.webp IMG_9269.webp

Upraveno:
Tak jsem dneska odpoledne po práci naložil do auta vozík a velký bag se všemi holemi a vyrazil na rychlou devítku na Kotlinu. Tak jsem oficiálně zahájil letošní sezónu.
Hřiště je plně otevřeno i s drivingem, osazeny všechny kolíky trestných oblastí i ty určující vzdálenost ke greenu. Jen ještě chybí pohrabat bankry, koše a cedule u odpališť.
Hřiště vypadá po zimě docela dobře. Greeny jsou chlupatější a pomalejší. Až se poprvé posekají tak budou fajn.
Moje hra se všemi holemi byla taková divná, neslaná, nemastná. Sice skóre na to nevypadá, ale nehrál jsem dobře.
Možná to bylo i tím, že když jsem chtěl udělat fotku, zjistil jsem, že se mi zase kousnul telefon ajediný co fungovalo bylo volání. Pravidelně se mi kouše každou sobotu :( Už mě to dost vytáčí. Zlatej tlačítkovej mobil za 600 korun :D

1741457459363.webp

Tak dnes na Kotlině 18 jamek. Poslední tři jamky už jsem nemohl ani chodit. Bolelo mne celé tělo. Nohy ramena a i záda. Celou dobu jsem se snažil švihat velmi rychle. To ale na jaře není nic pro mě :D Driver, 3 dřevo a hybrid mi chodily velmi pěkně, a dokonce i daleko. Železa a čipy už byly horší. Vydržel jsem na plno švihat až do konce kola. Sice nemůžu chodit, sedět ale jsem spokojený. Asi budu muset chodit jen devět, nebo 13 jamek. Včera ani dnes těch13 jamek by nešlo, protože hřiště bylo kompletně plné ;) Čas 4,20 je velice dobrý a 11,85 km také. Až do středy budu v práci trpět. ale co. Když to miluješ, tak není co řešit :D

1741534498933.webp

Tak holky, kluci, ale... tomu se mi nechce věřit, že včera hrál jen @jumbodedek! Já třeba nebyl, protože jsem skládal celý víkend dřevo do dřevníku. Jakou máte výmluvu vy? :)

IMG_9281.webp => IMG_3122.webp

Pokud jste byli na hřišti, prosím - dejte vědět, kde, jak to šlo, a alespoň krátce sdílený zážitek o stavu hřiště. :up:

Tak holky, kluci, ale... tomu se mi nechce věřit, že včera hrál jen @jumbodedek! Já třeba nebyl, protože jsem skládal celý víkend dřevo do dřevníku. Jakou máte výmluvu vy? :)

Zobrazit přílohu 48745 => Zobrazit přílohu 48744

Pokud jste byli na hřišti, prosím - dejte vědět, kde, jak to šlo, a alespoň krátce sdílený zážitek o stavu hřiště. :up:
ja taky nebyl....lezim v posteli a zeru ATB...

Michale @requo to dřevo je srovnané podle vodováhy 😂 nádherná práce náčelníku 😉 Je to jako jít hřiště pod par 🤩

Já měl v sobotu lekci, takže v neděli to klasicky následovalo lehčím šrotem - 85, hřiště narvaný, naštěstí většina za námi.
Budu muset oprášit patovací koberec, přestalo to padat. První hra v tričku, škoda že výhled na další víkend už takový teplo neslibuje.

Mám sešitou hubu, trhání zubů není dobré nechávat na sezónu, tak jsem rád, že jsem to stihnul před 😆

Já mám výmluvu, že po sobotním oprášení holí jsem včera oprášil i kolo....ale 2 plzničky v prosluněném Českém Ráji taky nebyly špatný🍺:D.
Takže hra až dnes........MB za pondělních 600 ,-, hřiště na březen luxusní stav (viz vlákno Mladá Boleslav), jasno až polojasno (18°C), utopen zbytečným riskem jen jeden míček, všechny třípary za bogey, solidní patování............no a tady pozitiva končí, protože jinak hóódně moc ran, slušné rány střídaly ty naprosto otřesné..........ALE sezóna je tady a strašně mě to bavilo a užil jsem si to!!:)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom