Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

Tak jsem v neděli spolu s kamarády vyrazil na Kotlinu. Dorazil i Robert @RobertSlajs , který s námi obešel jen první devítku. Rodinné povinnosti mu nedovolili více. Já tedy ušel osmnáctku. Musím říci že posledních pět jamek jsem mlel z posledních sil. Stehna, lýtka, kolena, záda a dokonce i ramena přestávaly fungovat. Po tom zimním nic nedělání jsem si naložil veliké sousto. Budu muset hrát ze začátku 9-13 jamek, než si to mé zchátrale tlusté tělo začne pomalu zvykat.
Počasí bylo excelentní. Hřiště vypadá docela dobře. Bankry se zatím nehrají. Greeny docela v pohodě. To platí i pro ferveje a rafy.
Moje hra byla dost rozpolcená. Polovina želez a hybrid v bagu na zádech. To mé fyzičce také moc nepomohlo. Bylo pár ran, za které se nemusím stydět. Dobrá krátká hra a patování velice pomohlo ke korigování hry v poli.

Zobrazit přílohu 48620

Příjemný pětičlenný flajt, super počasí a na to, že je začátek března, velmi slušné hřiště.
Jen je škoda, že jsem si svou nejlepší letošní hru (7 bogey a 2 pary) vyplácal při první možné příležitosti:cry:
2.3.2025 • 9j. Kotlina: 43 ran, 17 patů (by mGolf)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom