Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

9x 18 jamek za 7 dní, fyzicky hodně náročné, návrat domů díky počasí ještě horší.
Mohu požádat o podrobnosti k výletu? Jaká hřiště jsi hrál? Přes jakou cestovku byl zájezd? Díky

Byli jsme v Suenu Deluxe a měli neomezený golf + jsme si na místě zaplatili za Caryu. Kupováno přes Alexa, letenky pak zvlášť.
Hotel v tuhle dobu ještě relativně prázdný, hřiště plné od rána ale odpoledne už bývalo volno. Ráno na kulich, od 12h na tričko.
1119€ ubytování + neomezený golf na Suenu, 269€ letenky a 180€ Carya.

22.2.2025 • 9j. Hořehledy: 44 ran (by mGolf)

Kryogolf, a 9j. Místo sněhu den, který byl skoro letní, teda alespoň sluníčkem. Všichni usměvaví - konečně zase na golfu. Hrálo se společensky pro srandu - sice turnaj, ale bez úpravy. Odpaliště posunutý a bahno nebo led, grýny led, voda… bylo to naprosto fantastický. :-D Hrálo se na jamku o průměru 2xputter - no a i tak jsem na jedničce měl 4 pat! :) jestli si myslíte, že míček na ledu zastaví… tak nezastaví. Na druhou stranu někde bylo i birdie… prostě krásná předjarní procházka ve flajtu s @kristyna a dvěma Jirkama. Bylo to super. Golf u mě po dvou měsících… trochu bojuju se zády, naštěstí narozdíl od vstávání ze záchodového prkénka to při švihu je plus mínus dobrý. Hra železa super, krátká hra zase tragédie. Jako vždy na začátku roku. Těch pět her od října prostě na udržení “jistoty” nestačí. Musím tedy zabrat a konečně začít trénovat (od začátku března jsem si pro letošek řekl), jinak mě v Jamkovce 19.jamky pohodové rozdrtí úplně každý! I @jumbodedek!

IMG_9237.webp

Edit foto níže - jak vypadala jednička. To bílý - prdlajs sníh. Led! :)

IMG_9238.webp

Upraveno:
Michale @requo nevím jak uchopit tvou tezi, že tě v jamkovce porazí úplně každý i ,, JUMBODEDEK,, :oops:
To jako, že jsem takový břídil ? :D
Pokud počasí dovolí, tak 1.3. otvírají Kotlinu a já tam půjdu, abych potrénoval na sezónu, která bude velmi náročná v počtu nových hřišť a jamkovek s vámi milí jamkaři ;)

Letošní první hra za jarního počasí se zimním povrchem. Výsledkově žádný zázrak, ale se zahranými 6 outy, to jinak ani být nemůže. Se hrou jsem spokojena, mnoho vydařených rán se mi povedlo. Jsem ráda, že tělo si hodně pamatovalo.
Znovu jsem si uvědomila, jak je golf relaxační. Krásné počasí, pohodový flajt, pohyb, radost, co víc si přát.
Těším se na příští hru a
IMG_2794.webp
začínám plánovat trénink.

Mňo tak si to shrneme:

Set 2020 - 2024, hodnota cca 90 000 Kč - 42 ran
Set cca 1900 - 1930, hodnota cca 8 000 Kč - 45 ran

Budu-li hrát letos svých tradičních 50 her, tak mne ušetřená rána vyjde na krásných 547 Kč! :-D

IMG_8780.webp
IMG_8781.webp

Mňo tak si to shrneme:

Set 2020 - 2024, hodnota cca 90 000 Kč - 42 ran
Set cca 1900 - 1930, hodnota cca 8 000 Kč - 45 ran

Budu-li hrát letos svých tradičních 50 her, tak mne ušetřená rána vyjde na krásných 547 Kč! :-D

Zobrazit přílohu 48420Zobrazit přílohu 48421

Máš u toho hickory započitanou trvanlivost holí? Přeci jen - sto let starý klacky budou krapet častěji praskat? :)

Uz jsem to nevydrzel a vyrazil na Celadnou, puvodne jsem chtel Ostravici ale pry meli dnes zimni greeny. To na prvni devitce new coursu ne a byla to dobra volba. Greeny paradni, asi se dlouho nehralo ale i tak nechapu tu kvalitu vzhledem k tomu kolikatyho je. A i hriste celkove, podmaceny snad jen na jednom miste a jinak vse moc pekny. Hral jsem tam i loni takhle brzy, coz teda nic nezmenilo na tom ze sem dvakrat sel hrat spatnou jamku :D Nekdy jsem hral vic micku, na sesty jamce se mi povedly dva pary, jinak nekolik trojpat bogey. Zeleza horsi, ale myslim ze zatah pri kazdy rane pujde zkorigovat. Naopak drivy paradni, poridil jsem si totiz nedavno minidriver, druhou verzi. Uz tak dva roky po nem koukam za levno a az ted se konecne podarilo. S driverem jsem se za par let neztotoznil a s 3 drevem to diky nizsimu licu hole nebylo nikdy moc konzistentni. Jsem nadsenej, a vsem co si misto treninku radsi koupi hul to doporucuju:p

Přílohy

• IMG_2964.webp
    IMG_2964.webp
    50,3 KB · Zobrazení: 58
  • IMG_2930.webp
    IMG_2930.webp
    24,9 KB · Zobrazení: 57
Mě těší, že mám dobrý vliv na výkon svého okolí. :) Mám z @mkopcak vždycky radost když naprosto z debilní pozice si prihraje sto let starým klackem na metr k fangli. Fakt mě to těší. Kurňadrát! To zase byl den... :-D nic, nádech, výdech.

Každopádně, mých 47 ran s ohledem na to, že v tom bylo asi pět nebo šest autů, není nic, co by mě uráželo. Bylo to fajn. Záda zdá se drží, i když jsou pořád ještě zatuhlá. Snad to bude do dubna už úplně fajn. A za trest a " páteční hemzy" kapitána Moravy dneska golfovou fotku nedám...! 🙂

...Protože mě moc potěšil první čáp, kterého jsem letos viděl v Mirošově cestou do Hoře. Už je tam a uklízí hnízdo. Tzn jaro je tu! Hurá, kluci holky, už se to blíží!!! ⛳🏌️‍♂️🏌️‍♀️

IMG_9239.webp

Upraveno:
Dnešní Benátky. Docela spokojenost s výsledkem. Foukalo tak na dvě hole. Testoval jsem nová železa a první hra super. 💪 Doufám, že to není jenom první nadšení.
Hřiště ve slušné kondici. Fw v pohodě, greeny po zimě dobré a docela rychlé. Odpaliště docela zdupané.

Přílohy

• IMG_3112.webp
    IMG_3112.webp
    27,1 KB · Zobrazení: 29
Tak jeden golfový metrosexuál vyrazil na golf 😉
Je mu jedno jak vypadá, nebo hraje. Důležité je že to miluje 🤩
Šli jsme jenom 13 jamek, abychom se na zítra neutavili 😂 Pokud to Robertovi @RobertSlajs vyjde, tak se zítra projdeme spolu. Hřiště je místy mokré, greeny drží, pár pičmárků vypichnuto 😉 Na 1 března slušný stav.
Zahráno 3 pár, 5 bogí, 3 ďábly a 2 triplex. S polovinou želez a hybridem slušná práce 😉

Přílohy

• IMG_20250301_101709.webp
    IMG_20250301_101709.webp
    115,5 KB · Zobrazení: 56
Dnes jako zákusek po obědě rychlá devítka Hořehledy. Na moji hru dost slušně, za 54 ran (pořád čekám, až si to všechno sedne a pořád nic) 😆. Na hřišti docela provoz, občas jsem čekal. Grýny trochu lepí a jednička má jamku, vlastně nemá, protože je v ní led. Jinak moc prima odpoledne. Jediná vada na kráse je, že hráči nevypichujou pitchmarky. Místo aby byli rádi, že mohou hrát skoro pořád, tak jim to nestojí ani za to ohnout se a pochválit se za krásnou ránu, opravit grýn a s úsměvem jít dál. Tak jsem takhle na osmičce s úsměvem opravil pitchmarků rovných 9 😱.
odpaliště zimní devítka Hořehledy.webp

Výhled z devítky
IMG_20250302_152831.webp

A takhle to dopadlo, foceno ve směru hry 😂

Byl jsem dnes i včera. V sobotu první hra od Beleku byla tragédie, 50% ran shank a jen jeden upocený par. Dneska jsem si dal hodinu před hrou driving a už to bylo lepší. Hřiště plný lidí, ještě při odjezdu byl plný putting grýn a startovalo se.
Na 15. pěkně fouklo do zad, včera jsem tam hrál do grýnu dřevo, dneska wedge.

1740935732537.webp

Dnes Pyšely.... Za sluníčka, hřiště v . luxusním stavu na 2.března, grýny jako na některých hřištích v plné sezóně, částečně z bílých, většinou z modrých.
Za 600,- i s dobrým obědem (akce platí do 7.3.). 11 golfistů z 10ti doporučuje....

1740946398195.webp

1740946432980.webp

Tak jsem v neděli spolu s kamarády vyrazil na Kotlinu. Dorazil i Robert @RobertSlajs , který s námi obešel jen první devítku. Rodinné povinnosti mu nedovolili více. Já tedy ušel osmnáctku. Musím říci že posledních pět jamek jsem mlel z posledních sil. Stehna, lýtka, kolena, záda a dokonce i ramena přestávaly fungovat. Po tom zimním nic nedělání jsem si naložil veliké sousto. Budu muset hrát ze začátku 9-13 jamek, než si to mé zchátrale tlusté tělo začne pomalu zvykat.
Počasí bylo excelentní. Hřiště vypadá docela dobře. Bankry se zatím nehrají. Greeny docela v pohodě. To platí i pro ferveje a rafy.
Moje hra byla dost rozpolcená. Polovina želez a hybrid v bagu na zádech. To mé fyzičce také moc nepomohlo. Bylo pár ran, za které se nemusím stydět. Dobrá krátká hra a patování velice pomohlo ke korigování hry v poli.

1740966014998.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom