tak já letos zetím jen dvě tréninkové hry v krásně upravené a zase vylepšené Bohdanči ... poprvé 84 a podruhé 81 ze žlutých ... uvidíme, jak to půjde v turnaji, snad hned teď v v sobotu, těším se ... hezkou hru Všem, turnajová sezóna se rozjízdí
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No a kde je zelená Františku?Proběhlo oficiální odemčení sezony turnajů a falešná forma je fuč. Takže jak říká klasik, "kdo chce vidět idiota, nechť se dostaví v neděli na Kotlinu..."
Zobrazit přílohu 49527
Peťo @jumbodedek, driving před hrou máme stejný, tak snad ho stihneme.
Zobrazit přílohu 49528
Proběhlo oficiální odemčení sezony turnajů a falešná forma je fuč. Takže jak říká klasik, "kdo chce vidět idiota, nechť se dostaví v neděli na Kotlinu..."
Zobrazit přílohu 49527
Zobrazit přílohu 49528
Já bych tipnul voda a pole, a pak středemTa škrtlá pětka, že by šlajz na pole?![]()
Jak vypadají Slapy?Proběhlo oficiální odemčení sezony turnajů a falešná forma je fuč. Takže jak říká klasik, "kdo chce vidět idiota, nechť se dostaví v neděli na Kotlinu..."
Zobrazit přílohu 49527
Zobrazit přílohu 49528
jj, je to krásná hra, když můžeš bejt ze čtyř hodin půl hodiny šťastnej a pak 3,5 v nervu.Ale ten začátek, par, birdie! Paráda!
Kéž by. To by byla klasika. Co jsem tam předvedl ti řeknu v neděli. To by nevymyslel ani Tolkien, bylo by to moc nereálný.Ta škrtlá pětka, že by šlajz na pole?![]()
Dobře. Přehrada, voda, lodičky, plážovej bar, lehátka...Jak vypadají Slapy?
Hraju nalevo, pro mě není první ranou voda ve hře. Zato ty tři vesnice nalevo za polem jsou v nebezpečí.Já bych tipnul voda a pole, a pak středem![]()
![]()
![]()
Ale z pětky není vidět na vodu, tak nevím, kam jsi skutečně koukalDobře. Přehrada, voda, lodičky, plážovej bar, lehátka...![]()
Tak superGreeny bych řekl na duben velmi dobrý, ferveje řidký, odpaliště super. Celkově trošku tvrdší, ale absolutně v pohodě.
Já to nedám, ale ty to jednou pustíš i tadyHraju nalevo, pro mě není první ranou voda ve hře. Zato ty tři vesnice nalevo za polem jsou v nebezpečí.
Nicméně ani pole první ranou nebylo.
Jak jsem psal, zaklapni noťas a já ti to v neděli popíšu.![]()
To bude koncert...A zítra první turnaj v Terezíně.![]()