- Jméno
- Marta
- Klub
- Golf club Na Vrších
- HI (HCP)
- 33
A já se chtěla zeptat za kolik prodáš hole, když končíš....tak nic, no.Nebude, koupil sem na ebay trojku dřevo, takže teď budu na dvě doma, patuju eagla a tím pádem s klidem pod 80.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A já se chtěla zeptat za kolik prodáš hole, když končíš....tak nic, no.Nebude, koupil sem na ebay trojku dřevo, takže teď budu na dvě doma, patuju eagla a tím pádem s klidem pod 80.
„A není to málo Antone Pavloviči?”... tím pádem s klidem pod 80.
A já se chtěla zeptat za kolik prodáš hole, když končíš....tak nic, no.
- HCP na 45
- učast na 5-10 turnajích
- navštívit 2-3 další hřiště
- trefovat a lépe cílit s driverem
Co je mi to platné když hybridem dám cca 100m a driverem 50-60 a na tom je odchylka při dopadu cca 30-50 metrů..Na směr se vyser, hlavně dělo!
S driverem je to stejné jako se sirkami - nepatří do nepovolaných rukouCo je mi to platné když hybridem dám cca 100m a driverem 50-60 a na tom je odchylka při dopadu cca 30-50 metrů..
Na mém zatím prvním a posledním turnaji 11/2019 kdyby jel autobus o 5 metrů pomaleji tak by asi neměl jedno okno.S driverem je to stejné jako se sirkami - nepatří do nepovolaných rukou
Tak to je fakt výzva, tím průměrem 1,75 by ses zařadila na dělené 93. místo v žebříčku PGA.
Cíle si máme dávat sice vysoké, ale realné
Ale i tak držím palce, abys pokořila průměr 2
Zobrazit přílohu 9538
co ti chybi??? pocitas i venkovske sestky a devitky??Zahrát si na zbývajících 19 hřištích v Čechách, co jsem ještě nehrál
Pěkně napsáno......mám úplně stejný cílPřežít rok ve zdraví a hrát alespoň stejně blbě jako vloni, rozhodně ne hůře
Tak s tebou rád půjdu na hřiště.1. modlit se, aby nezmrzly trnky
2. modlit se, aby neuschly trnky
3. otřepat trnky
2. vykvasit trnky
3. vypálit trnky
4. vypít trnky (to je vlastně cíl až na 2021)
a mezitím hrát pro radost a ve všem se zlepšovat
to je cíl na 2021Přežít....