Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V tom případě klobouček prodejci, a ty nechceš dvoje.? Třeba by ti tyhle nechali se slevou.. . A jinak si docela klikař, tuším že si kdysi fitoval a hole nepřišli vůbec..
Takže vlastně zkrachovali kvůli toběA ten predlonsky fitting byl spis problem GolfProfi, ktery to nebyli schopny dotahnout do konce.
Myslíš Cobra King SZ Speedzone?
Byl jsem v GolfGear, ale driver mam Ping, ne Cobra.
Tam se chystám ale mohu zkusit jen Ping a Titleist, víc nalevo není.
správné cíle - jsi můj člověk1. Chtel bych se natrvalo rozloucit s myma kamaradama jmenem Bogey, Doublebogey a dalsimi jeho soukmenovci
2. Zacit hrat senior Niederösterreich tour (pokracovat ve Strawberry tour a Austrian Amater Open)
To se budeme muset o to vítězství podělit ️Tak pro zacatek radost ze hry a vyhrat Requo Golf Cup ... Ok, radost bude stacit
A to já budu zase nechutně konkrétní, ať mohu odškrtávat.
Toliko za mě jako hráče. Cíle za 19.jamku až později.
- zahrát 90
- dostat své HI pod 20
- naučit se konečně hrát s driverem, tzn. pravidelně ho hrát a posílat jím míček na fervej
- zahrát si letos na Casa Serena (mám slíbeno)
- donést na requocup alespoň dva 2 body
- porazit v jamkovce: @mkopcak, ideálně na poslední jamce, jednopatem
- a takový ten trvalý rodinný: hrát co nejčastěji s @kristyna, Fandou a Honzíkem.
- neudělat si ostudu na requotour... tzn. umístit se v první polovině žebříčku (což by se díky pravidelné účasti, citím, mohlo zadařit)
1) přiblížit se všudehrálovi, navštívit alespoň dalších 10 hřišť v ČR, nyní 45 (my jižní moraváci to máme trochu těžší - všude daleko)
2) jako kapitán týmu udržet 2.ligu, do který jsme vloni postoupili
3) udržet se single, ale doma single nedopustit
4) zahrát si zase alespoň tak jak vloni … 100+ her
5) alespoň jedno esíčko by neuškodilo
6) udržet paty pod 32 za kolo
I když ještě není konec roku, tak splněno.Přežít rok ve zdraví a hrát alespoň stejně blbě jako vloni, rozhodně ne hůře
Také v zásadě splněno (i díky knize „30 vteřinový golfový švih”), i když až ke konci sezóny a dosáhl jsem tak na svůj historicky nejnižší HIPřiložený obrázek mne inspiroval - mít před každým úderem „čistou” hlavu
Zobrazit přílohu 9727