Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaký je Váš golfový cíl pro rok 2025?

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
golfovýcil.webp

Jaký je váš golfový cíl pro rok 2025?
Podobně jako pro roky 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024 je tu oficiální vlákno i pro rok 2025!
Titulní foto: Kaskáda (červen 2025)
  1. Napište své golfové cíle pro rok 2025. Co nejvíce konkrétní a pro vás dosažitelné.​
  2. Popište, jak svých cílů chcete dosáhnout, co pro to uděláte, kdy, kde a jak! Čím více detailů, tím lépe! Není nad to si dát takto veřejný závazek. :)
  3. Jakmile své cíle splníte, bude skvělé, kdy o tom tady budete reportovat tak, že "odpovíte" na svůj příspěvek. Pokud cíle jsou pro vás příliš snadné, alespoň víte, že je potřeba pro příště přitvrdit!​

Pojďme do toho!

PS: A pokud chcete shrnout své cíle předchozího roku -> viz téma cíle 2024.

1. Udržovat se v kondici tak, abych mohl hrát po celý rok bez omezení golf.
2. Odehrát i zbývající znormovaná hřiště v ČR kde jsem si ještě nezahrál, tedy Karlovy Vary, Karlovy Vary Racing, Grabštejn, Malevil, Harrachov a Slušovice (snad mi žádné z nich nezavřou, jako Krásný Dvůr vloni).
3. Postoupit s týmem zpátky do II. ligy družstev.
4. Nenechat se porazit v klubové jamkovce.
5. Udělat si někdy na golfu radost třeba tím, že buď zahraju kolo v paru nebo nějaký pěkný eagle

Tak jako vždy poslední roky:
Aby zdraví vydrželo a já mohl odehrát co nejvíce golfu.

Jako 🍒 na 🎂 by mne potěšilo se vrátit s HI zpět co nejblíže k číslu 5 nebo alespoň udržet číslo současné.

No a vůbec bych se nezlobil za další HIO. 🤭

Já rovněž jako poslední roky........Tzn. hlavním přáním je zdraví, abych mohl hrát golf kdykoliv se mi zachce.....no a pak bych rád zastavil ten výkonnostní propad, který se datuje od čevna 2024 (předtím několik let HI +-24......teď přes 27). "Ale to by jsi ty vole taky musel trochu začít trénovat....." si tady říkám pro sebe:D

Já se inspirující a pomohu loňským rokem. Protože to byl velký fail v mnoha ohledech. Takže:

1) zůstat, plus mínus ortéza a prášek, zdráv abych mohl zkusit následující
2) odehrát více hřišt/her než vloni (tedy více než 3x 9jamek + možná 1x akademka)
3) neznechutit golf dětem a vyrazit s nima někam aspoň na akademické hřiště
4) bavit se, relax při hře na hřišti
5) přiblížit se / pokořit aspoň tu 100vku jednou
6) zkusit 1 dětský turnaj s dětmi

Let the year 2025 be better than previous one 🎉

Nebudu si klást velké cíle. Jako vždy si přeji zdraví na takové úrovni, abych mohl hrát golf. Velice rád bych chtěl hrát alespoň v takové intenzitě jako v roce 2024. Jednou týdně. Samozřejmě, pokud to půjde si zahrát golf s nějakou golfistkou a třeba i golfistou z 19 jamky ;) Přidat do své sbírky nové hřiště. Udělat si hezkou golfovou dovolenou po Moravských a Českých golfových areálech.
Tak do nového roku přeji všem hezkou hru ;):up:

Plány jsou dobrá věc a snažit se o jejich splnění taky, takže moje golfové cíle pro letošek
  • Zahrát si na 5 hřištích v ČR, které jsem ještě neměl to štěstí odehrát
  • Vytáhnout se s HI pod 15 - už bych to fakt měl dát!
  • Odehrát alespoň 20 turnajů na 18 jamek
    • tzn. přihlásit se na nějakou pravidelnou golfovou túru
  • Zkusit hrát každou jamku jako novou a neznechutit se nepovedenou hrou na předchozí jamce
  • Dostat průměr patování alespoň těsně pod 2 (loni 1,98)
  • Zahrát si alespoň 3 soutěžní jamkovky :)

Mám stejný plán. Dlouhodobě jezdím na Slapy na Řízkovou túru, jen letos jsem to nějak nedával, takže příští rok jí chci navštívit v maximální míře.

Plán na letošní rok?
  • Být zdravější než loni
  • Zlepšit trénink a na základě toho i HI pod 30
  • Zahrát aspoň 10 turnajů
  • Navštívit aspoň 5 hřišť kde jsem ještě dle mGolf nehrál
  • Zahrát si s dcerou
  • Navštívit Hořehledy s golfovou dovolenou - toto již mám splněno, mám koupený voucher, jen to musím naplánovat.

Plany na rok 2025:

- v první řadě zdraví, tzn. abych nemusel jako v 2024 přes léto skoro dva měsíce vynechat a záda aby vydržela
- okusit nové hřiště, v plánu Alfrédov a Darovanský dvůr
- hrát více než loni a myslet pozitivně
- prolomit 100
- každou hru si užít a být dobrým spoluhráčem

Plány na rok 2025:

- Přiblížit se více k HI20
- Odehrát aspoň 15 turnajů v rámci Východočeské seniorské túry
- Zahrát si na 3 nových hřištích
- Hlavně si každou hru užívat a nestresovat se z nepovedených ran.

V nadcházející sezóně bych rád procestoval další evropské země a pokračoval v objevování nových hřišť. Moje golfové cíle pro rok 2025:
  • navštívit 50 nových hřišť
  • hrát stabilně 80 - 85 ran za kolo (18 jamek/par 72)
  • zahrát několik kol pod 80 ran a přiblížit se paru hřiště
  • zahrát si golf v Beneluxu 🇧🇪🇳🇱🇱🇺
  • vydat se na golf do Litvy 🇱🇹
  • odehrát další hřiště v Německu 🇩🇪
  • zahrát si na nových hřištích v Rakousku 🇦🇹, Slovinsku 🇸🇮 a Chorvatsku 🇭🇷
  • absolvovat fitting driveru a dřeva a zařadit tyto hole do bagu
  • pravidelně přidávat příspěvky z golfu na www.instagram.com/xtreme_golfer
  • zveřejňovat články z golfových cest na fóru

Plány jsou dobrá věc a snažit se o jejich splnění taky, takže moje golfové cíle pro letošek
  • Zahrát si na 5 hřištích v ČR, které jsem ještě neměl to štěstí odehrát
  • Vytáhnout se s HI pod 15 - už bych to fakt měl dát!
  • Zkusit hrát každou jamku jako novou a neznechutit se nepovedenou hrou na předchozí jamce
  • Dostat průměr patování alespoň těsně pod 2 (loni 1,98)
  • Zahrát si alespoň 3 soutěžní jamkovky :)
A co přešaftování driveru??

Po přečtení Davidova @macdav příspěvku jsem se také kouknul na to, kolik mi chybí osmnáctek. Je jich 16. Pokud se mi dovolená v letošním roce zadaří jak mám naplánováno, tak bych jich mohl na přelomu května a června na Severní Moravě odmazat celých 6. Pak někdy v září další 3 na Západě ;)

Po přečtení Davidova @macdav příspěvku jsem se také kouknul na to, kolik mi chybí osmnáctek. Je jich 16. Pokud se mi dovolená v letošním roce zadaří jak mám naplánováno, tak bych jich mohl na přelomu května a června na Severní Moravě odmazat celých 6. Pak někdy v září další 3 na Západě ;)
Mě už chybějí jen 2.....jsem si myslel (Oaks a Čeladná New).....ale ještě jsem zapomněl na Casa Serena, takže 3. Čeladnou New si odškrtnu v květnu.....

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom