Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jaký je Váš golfový cíl pro rok 2025?

V roce 2024 jsem konečně po 2leté stagnaci hodně zlepšoval, takže v tom letošním roce 2025 bych si moc přál:
- mít 100% zdraví, oči, záda... a vše další, co ke golfu patří, to přeji i Vám všem ostatním,
- zase za sezónu odehrát cca 120 18ti jamkových kol, vč. cca do 30 turnajů,
- k 88 stávajícím přidat nejm. 6 nových hřišť v ČR, abych v 2026 "doklepal" 100 a stal se zlatým Všudehrálem,
- přiblížit se HI 13 (nyní 15,5)
- min. 1-2x získat nějakou tu turnajovou trofej na moji poličku slávy
- a to už stačí, ne?

Nemám jen přímo golfové cíle, ale mám cíle, které více či méně s golfem souvisí. Tak to sem napíšu všechno:
  1. Dotáhnout svou část pořadatelské role v Requo Cup 2025
  2. Absolvovat Slovensko s Brůčou @PFP, a jako správný masochista, který jeho vztek vyhledává, využít jeho pořadatelské geniality ještě aspoň při jednom tripu (to byla Pavle pochvala :p
  3. Absolvovat jeden trip s náčelníkem @requo, nejlepším manažerem @mkopcak a nahlas spícím Sleepy Monsterem @roman007.
  4. Absolvovat jeden trip v Turecku se @sob1662, @Kenny a nejít potom na transplantaci jater
  5. Snížit výkyvy ve vlastní hře - vždycky začnu prasit, a pak přijde aha moment, a zase se to srovná - prostě najít ten aha moment co nejdříve, a ne za 2 měsíce.
  6. Zbavit se problému se skákavým prstem (Trigger finger) - asi operace, pokud možno do začátku golfové sezony
  7. Zhubnout na 86 kg do Requo Cupu. Teď mám 96. Píšu to sem, abych měl motivaci. Když to nesplním, budu terčem posměchu, a dobře mi tak. Nebo budu za ko.kota, a taky dobře mi tak. Vyžral jsem se jako prase, mám 96 kilo. Normální lidi maj ve stresu nechutenství a nežerou. Já mám ve stresu zbytnělé chutenství a žeru za dva.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom