Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Souhlasím, debaty o takhle nízkých skóre trochu smrdí vychloubačností a neúctou k nám ostatním příslušníkům běžné golfové populace.chlapi, mám vás oba ráda, ale jděte si to řešit někam jinam![]()
Tak tak, skoro mám pocit, že si tu chlapci poměřují p.... éé totiž skorkartychlapi, mám vás oba ráda, ale jděte si to řešit někam jinam![]()
neměl jsem čím .... vězeňský dort s pilkou jsem zapomněl doma. na 10 jsem mu v nestřeženém okamžiku nalepil na líc patru folii, tak to na chvilku pomohlo, ale asi brzy odpadla a bylo to v .....V pátek tě zkusím pomstít. Naříznul si mu doufám alespoň polovinu holí, jak jsme se domluvili ...![]()
Šetří si ty auty na příští vikend, buď tak laskavPodal jsem druhý nejlepší výkon své golfové kariery a stejně to nestačilo. Těžko přetěžko se hraje s tím, kdo téměř nedělá chyby. Zahral jsem spoustu krásných ran, ale na druhej devítce jsem 2x poslal pumlíč do autu a bylo po naději. Gratuluji k vítězství.![]()
![]()
Jamkovka je NEJLEPŠÍ formát hry!!! Možná to bude vypadat tvrdě, ale měla by se hrát absolutně bez vyrovnání! Jediný, co by se dalo móóóžná ukecat je jít podle HCP z různých odpališť!Tak to fakt nešlo... Vyrovnání v jamkovce by mělo být max 3/8, na rány klidně 5/8... Samozřejmě jsi hrál velmi dobře!
mas pravdu, ale to by se ti prihlasilo par hcp 0-5 a konecJamkovka je NEJLEPŠÍ formát hry!!! Možná to bude vypadat tvrdě, ale měla by se hrát absolutně bez vyrovnání! Jediný, co by se dalo móóóžná ukecat je jít podle HCP z různých odpališť!
mas pravdu, ale to by se ti prihlasilo par hcp 0-5 a konec![]()
klubova jamkovka je jina nez virtualniJa hraju v klubu bez vyrovnani a letos jsem mel pres 40 zajemcu...
V klubu taky hraju a vzdy je to jen prvni kolo. Se svym HI jsem 98 ze 118. Padesaty ma HI 11,6.Ja hraju v klubu bez vyrovnani a letos jsem mel pres 40 zajemcu...