Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

KALENDÁŘ (Pojď na golf) - DISKUSE & DOMLUVA

Myslím, že jsem to na Jamce vícekrát zmiňoval, každopádně se Ti omlouvám... odkazy a všechna zobrazení jsem z Jamky i mGolf odebral, ale dostat se tam na přímo odkazem dalo, což je má chyba a nyní napravena. Já to úplně nezavrhuji, že se nepodaří najít nějaký efektivnější a jednodušší formát pro zadávání, proto jsem to úplně nesmazal - ale každopádně, fórum dané zobrazování bohužel jako takové nepodporuje, co bylo. A i loni ke konci sezóny to využívání bylo velmi malé...

Je to obtížné, x lidí by rádo, ale když pak na to dojde, tak z těch x lidí aktivně zaznamenává své plány jen minimum. A velmi často i na poslední chvíli, což pak poměrně snižuje úspěšnost... a pak toho nechávají i oni. Takže je to takový začarovaný kruh.
To není vôbec na omluvu 🙏 .. ja som si len spomenul že som to chcel skúsiť a nešlo to. A je pravda že to asi bude taký začarovaný kruh. 🫡 Ďakujeme za informácie

Sel by nekdo na golf na velikonocni pondeli 21.4.?

A) ve Msteticich je velikonocni turnaj (sel bych zvysit HCP :-)
B) nekdo na jamkovku? kam?

Mám v plánu v pátek zajít na Slapy, TT mám 14:10, uvidím, jak se budou volné TT měnit, možná bych to trochu posunul, ale není to nutné 🤣 🤣 🤣
Tak pokud by se chtěl někdo přidat,....

Ahoj! Mám dotaz. Předpokládám, že rezervace je na základě telefonátu? A cena 2200,-? Díky!
Ahoj @ulilee , přes jejich stránky- Teetime cena 2200 korun, ale golfamore cena 1100 korun. Budu tam pro jistotu 14 dní předem volat ;)

Abych mohl uplatnit kartu Golfamore tak tee time Čeladná Old Course 27.5. 11 hod

Abych mohl uplatnit kartu Golfamore tak tee time Čeladná Old Course 27.5. 11 hod
Když jsi to takhle přehodil, tak bych asi šel taky....hrál jsem tam jen jednou, dostal šíleně na pr.del, tak proč si ten výprask nezopakovat:D

Sel by nekdo na golf na velikonocni pondeli 21.4.?

A) ve Msteticich je velikonocni turnaj (sel bych zvysit HCP :-)
B) nekdo na jamkovku? kam?
Tak pokud za každou cenu nechceš zvyšovat HCP :) a nenašel se už někdo jiný, tak se hlásím na jamkovku

Mám v plánu v pátek zajít na Slapy, TT mám 14:10, uvidím, jak se budou volné TT měnit, možná bych to trochu posunul, ale není to nutné 🤣 🤣 🤣
V úterý jdu na Slapy na řízkovku.

Ahoj, plati furt tvuj teetime ve 14:10? Ja uvidim zitra dopoledne, jak budu stihat, ale rad se kdyztak pridam. Pripadne se jeste dohlasim do jamkovky a muzeme si zahrat o skalp, pokud bys mel zajem 🤕😆

Tak pokud za každou cenu nechceš zvyšovat HCP :) a nenašel se už někdo jiný, tak se hlásím na jamkovku
Jak se tady nikdo par dni neozyval, tak uz jsem se domluvil na turnaj .-/

Ahoj, plati furt tvuj teetime ve 14:10? Ja uvidim zitra dopoledne, jak budu stihat, ale rad se kdyztak pridam. Pripadne se jeste dohlasim do jamkovky a muzeme si zahrat o skalp, pokud bys mel zajem 🤕😆
Jasny, stale plati, dej vedet, prvni hra po pul roce v jamkovce je vyzva, kterou prijimam 🤣 🤣 🤣

Jasny, stale plati, dej vedet, prvni hra po pul roce v jamkovce je vyzva, kterou prijimam 🤣 🤣 🤣
Tak to bohužel nedám, kvůli počasí se zrušil program dětem, tak pro ně budu muset vymyslet něco já ... Sorry, ale do jamkovky se dohlásim a rád někdy na Slapy přijedu tuhle výzvu dokončit :)

Mám v plánu v neděli 20.4. hrát Mladou Boleslav. Nepřidá se někdo? Teetime kolem poledne, ale klidně plusmínus hoďka.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom