requo Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Michal Přijmení Šatal Klub Hořehledy HI (HCP) +- 17 1.3.2025 #1 KALENDÁŘ (Pojď na golf) - DISKUSE & DOMLUVA Vlákno slouží k případné krátkodobé diskusi či domluvě nad konkrétní hrou. Upraveno: 17.3.2025
KALENDÁŘ (Pojď na golf) - DISKUSE & DOMLUVA Vlákno slouží k případné krátkodobé diskusi či domluvě nad konkrétní hrou.
jumbodedek Guru fóra I♥19 Jméno Petr Přijmení Šulc Klub Maria Theresia golf club HI (HCP) 13-17 Středa v 18:50 #2 V sobotu v 10 hod jdu na Kotlinu. Hraji 18 jamek. Uvítám parťáky
Sauron Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Alexander Přijmení Klimeš Klub Kotlina - Terezín HI (HCP) 24,8 Čtvrtek v 22:45 #3 jumbodedek řekl: V sobotu v 10 hod jdu na Kotlinu. Hraji 18 jamek. Uvítám parťáky Více... Možná bych šel... Dám vědět zítra. @Kenny ?
jumbodedek řekl: V sobotu v 10 hod jdu na Kotlinu. Hraji 18 jamek. Uvítám parťáky Více... Možná bych šel... Dám vědět zítra. @Kenny ?
Kenny Aktivní člen I♥19 Jméno Roman Přijmení Gál Klub Mstetice HI (HCP) +-15 Pátek v 09:22 #4 Sauron řekl: Možná bych šel... Dám vědět zítra. @Kenny ? Více... V sobotu jsem s detma na florbale!
Sauron Guru fóra 19.jamka I♥19 Jméno Alexander Přijmení Klimeš Klub Kotlina - Terezín HI (HCP) 24,8 Pátek v 17:44 #5 @jumbodedek jsem tam
jumbodedek Guru fóra I♥19 Jméno Petr Přijmení Šulc Klub Maria Theresia golf club HI (HCP) 13-17 Pátek v 17:54 #6 Sauron řekl: @jumbodedek jsem tam Více... Super Těším se
Ferrry Mazák fóra I♥19 Jméno Fanda HI (HCP) +-15 Pátek v 19:42 #7 Teď v neděli 30. 3. se někdo někam chystá? Praha a okolí do 100 km? Rád se přidám.
Kenny Aktivní člen I♥19 Jméno Roman Přijmení Gál Klub Mstetice HI (HCP) +-15 Sobota v 02:45 #8 Kenny řekl: V sobotu jsem s detma na florbale! Více... no co! vcera me @Sauron na stably dal, tak mi to staci jednou za vikend, ne?
Kenny řekl: V sobotu jsem s detma na florbale! Více... no co! vcera me @Sauron na stably dal, tak mi to staci jednou za vikend, ne?
Kenny Aktivní člen I♥19 Jméno Roman Přijmení Gál Klub Mstetice HI (HCP) +-15 Sobota v 02:46 #9 Ferrry řekl: Teď v neděli 30. 3. se někdo někam chystá? Praha a okolí do 100 km? Rád se přidám. Více... chteli jsme, ale ma foukat
Ferrry řekl: Teď v neděli 30. 3. se někdo někam chystá? Praha a okolí do 100 km? Rád se přidám. Více... chteli jsme, ale ma foukat