Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA MASTERS 2025 - tipovací soutěž - UKONČENO

A takto jsou na tom naši favoriti na vítězství po prvním dnu.
IMG_4222.webp

Upraveno:
A takto jsou na tom naši favoriti na vítězství po prvním dnu.
Zobrazit přílohu 49508
Teda fandit Rorymu to je fakt pro silný povahy😀.........Až do půlky patnáctky výborná hra, fairwaye trefoval jak už jsem to u něj dlouho neviděl......a pak přijde úplně nesmyslně riskantní čip na skloněnej green proti vodě (taky na pátou ránu radši obešel zpátky rybník a hrál z dropky). Zjevně rozhozenej toho dabláče pak na sedmnátce zopakoval........a dneska může zase začít od nuly:(

Teda fandit Rorymu to je fakt pro silný povahy😀.........Až do půlky patnáctky výborná hra, fairwaye trefoval jak už jsem to u něj dlouho neviděl......a pak přijde úplně nesmyslně riskantní čip na skloněnej green proti vodě (taky na pátou ránu radši obešel zpátky rybník a hrál z dropky). Zjevně rozhozenej toho dabláče pak na sedmnátce zopakoval........a dneska může zase začít od nuly:(
Děkuji za pochvalu, vždycky jsem si myslel ze jsem silná povaha, ale takováto pochvala je nejvíc 🤣

Sice už bychom měli být zvyklí, jeden stále doufá, ale je to marný, je to marný, je to marný. No nic, obrníme se trpělivostí a vzhůru do druhého kola 😉😃🙂

Souhlasím, já to přeju Rorymu už kvůli sobě... ať mám konečně klid.
Mám to stejně, už bych zase fandila někomu jinému, ale jako bych nemohla. Sleduju ho od toho kolapsu a furt si říkám, konečně to dá a všichni si oddychneme 😃

V naší vesničce střediskové spadla síť...takže tabulka dnes fotkou monitoru. Novým leadrem je @Francovka :up:
Po včerejším fiasku dnes „bogie free” s dvěma eagly 🤭😂

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom