Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Teda fandit Rorymu to je fakt pro silný povahyA takto jsou na tom naši favoriti na vítězství po prvním dnu.
Zobrazit přílohu 49508
Děkuji za pochvalu, vždycky jsem si myslel ze jsem silná povaha, ale takováto pochvala je nejvícTeda fandit Rorymu to je fakt pro silný povahy.........Až do půlky patnáctky výborná hra, fairwaye trefoval jak už jsem to u něj dlouho neviděl......a pak přijde úplně nesmyslně riskantní čip na skloněnej green proti vodě (taky na pátou ránu radši obešel zpátky rybník a hrál z dropky). Zjevně rozhozenej toho dabláče pak na sedmnátce zopakoval........a dneska může zase začít od nuly
![]()
Sice už bychom měli být zvyklí, jeden stále doufá, ale je to marný, je to marný, je to marný. No nic, obrníme se trpělivostí a vzhůru do druhého kolaTeda fandit Rorymu to je fakt pro silný povahy.........Až do půlky patnáctky výborná hra, fairwaye trefoval jak už jsem to u něj dlouho neviděl......a pak přijde úplně nesmyslně riskantní čip na skloněnej green proti vodě (taky na pátou ránu radši obešel zpátky rybník a hrál z dropky). Zjevně rozhozenej toho dabláče pak na sedmnátce zopakoval........a dneska může zase začít od nuly
![]()
Mám to stejně, už bych zase fandila někomu jinému, ale jako bych nemohla. Sleduju ho od toho kolapsu a furt si říkám, konečně to dá a všichni si oddychnemeSouhlasím, já to přeju Rorymu už kvůli sobě... ať mám konečně klid.
Po včerejším fiasku dnes „bogie free” s dvěma eaglyV naší vesničce střediskové spadla síť...takže tabulka dnes fotkou monitoru. Novým leadrem je @Francovka![]()
Ta kdyby uměla upict koleno.....
Třeba umí vařit stejně dobře jako hrát golfTa kdyby uměla upict koleno.....
Ještě, že tam máš špatný můj nick, aspoň nejsem posledníPo 3.kole stále na čele @Francovka........a vzhledem k tomu, že má Roryho jako vítěze........no uvidíme.
Zobrazit přílohu 49594