Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Potom čo boli traja 10under tak som myslel že to už pod tým tlakom stratí , ale to čo tam ukázal na konci (ak nepočítame hole18 pred playoff) tak to bola paráda. Boli to nervy ale zvládol toRory co nám to děláš? To bylo neskutečný kolo.![]()
To byl masakr !3x infarkt jsem měl
Já jsem si při -10 trochu favorizoval Aberga, jakože nejmladší a nemá co ztratit, ale nakonec se z toho naopak asi trochu sesypal.Potom čo boli traja 10under tak som myslel že to už pod tým tlakom stratí , ale to čo tam ukázal na konci (ak nepočítame hole18 pred playoff) tak to bola paráda. Boli to nervy ale zvládol to![]()
Bylo to maso!3x infarkt jsem měl
Bylo to bezva, díky za hru!Jelikož po tom nerváku a strhujícím golfu co byl dneska k vidění v Augustě se spát prostě nedá........tak výsledky tipovací soutěže již zpracovány:
Vítězem se stal @Francovka, který vedl už od druhého dne, a to s velice kvalitním výkonem (-18) stejně jako druhý v pořadí @PFP (-16)......pro ilustraci loni na vítězsví stačilo -14 (to nyní stačí pouze na dělené třetí místo). Vítězi patří gratulace
Zobrazit přílohu 49606
To som si myslel trochu tiež že by to mohol utrhnúť , celú dobu sa usmieval a bol vpohode , ale nakoniec predsa len , nervy sú nervy , a nakoniec z šance na výhru alebo tretieho miesta bola katastrofaJá jsem si při -10 trochu favorizoval Aberga, jakože nejmladší a nemá co ztratit, ale nakonec se z toho naopak asi trochu sesypal.
Gratuluju @Francovka a díky @ligi za bezva soutěž...Jelikož po tom nerváku a strhujícím golfu co byl dneska k vidění v Augustě se spát prostě nedá........tak výsledky tipovací soutěže již zpracovány:
Vítězem se stal @Francovka, který vedl už od druhého dne, a to s velice kvalitním výkonem (-18) stejně jako druhý v pořadí @PFP (-16)......pro ilustraci loni na vítězsví stačilo -14 (to nyní stačí pouze na dělené třetí místo). Vítězi patří gratulace
Zobrazit přílohu 49606
Přesně tak, počítáš dobře........většinu 4.kola jsem byl přesvědčenej, že vyhraješ. Ale holt RoryPokud dobře počítám, tak ten Roryho neproměněnej put na 18ce stál Roryho nervy, některé z nás kousek spánku a mě stál vítězství...