Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
poznej hřiště a číslo jamky vlevo od labuťáka:
IMG_1647.webp

správná odpověď je Kaskáda (Brno), devítka Kamenná, jamka č.5 (vlevo), bod získal a pokračuje @mfr
grýn za vodou vpravo je pak jamka č.8 na téže devítce

správná odpověď je Kaskáda (Brno), devítka Kamenná, jamka č.5 (vlevo), bod získal a pokračuje @mfr
grýn za vodou vpravo je pak jamka č.8 na téže devítce
Ještě dva a půl měsíce a taky to poznám 🤣🤣🤣 snad. Ale teoreticky budu dopředu připraven 😉😉😉

Mstětice 3

Poznej hřiště a jamku:
12345.webp

Štiřín, č.2

správná odpověď je Štiřín, jamka č.2, bod získává @Mirek_62

Poznej hřiště v ČR a jamku
IMG_1258.webp

Albatross 17

Správná odpověď je Albatross, č.17. Bod získává @HonzaKulig

To, že rychle někdo uhodne Albatross, mi bylo jasné. Ale, že někdo tak rychle dá „na první dobrou” i jamku, jsem nečekal.
@HonzaKulig smekám 🎩

Jen by me zajímalo, jestli to byl tip, nebo jsi šel najisto 😉

Správná odpověď je Albatross, č.17. Bod získává @HonzaKulig

To, že rychle někdo uhodne Albatross, mi bylo jasné. Ale, že někdo tak rychle dá „na první dobrou” i jamku, jsem nečekal.
@HonzaKulig smekám 🎩

Jen by me zajímalo, jestli to byl tip, nebo jsi šel najisto
Tak to smekam sam pred sebou taky 😂😂😂 to, ze to bude Albatross jsem zkusil podle profika na fotce, pak jsem si rekl kde byva nejvic lidi a podle polohy bunkeru vpravo a typu, ze to bude nekde u greenu jsem se podival na mapku Albiku a tvar greenu a zkusil 17ku 😂

Poznej jamku a hriste
1708929404625.webp

Kaskáda dřevo 7

Spravna odpoved je Kaskad drevo jamka 7 bod pro @JanKostalCZE

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom