Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Sakra, to byla ta druhá možnost 🤣🤣🤣🤣
Dvojka není vidět, je vlevo za okrajem snímku a za vodou. Za vodou jsou také tušit odpaliště j. 3. V pozadí Lysá hora.
Snímek je z časného rána, kdy z důvodu velkého rozdílu teplot vody a vzduch vznikala dechberoucí pára nad vodou. Fotka to tak neukazuje, ve skutečnosti to bylo mnohem intenzivnější.

Poznej hřiště v ČR a jamku
IMG-20230822-WA0001_1.webp

Dvojka není vidět, je vlevo za okrajem snímku a za vodou. Za vodou jsou také tušit odpaliště j. 3. V pozadí Lysá hora.
Snímek je z časného rána, kdy z důvodu velkého rozdílu teplot vody a vzduch vznikala dechberoucí pára nad vodou. Fotka to tak neukazuje, ve skutečnosti to bylo mnohem intenzivnější.
Já to střelil od boku a podle obrázků jamek z webu, bohužel jsem tam ještě nehrál.
Ale fotka je to krásná 😇😇😇

Písek 15

shrnu nápovědy vyplývající z dvou neúspěšných tipů:
1) hřiště neleží v rovině (např. jako je Kotlina)
2) hřiště leží západněji než Kotlinaa v jiném části ČR -> myšleno Čechy

dále pak:
3) na originální fotce je v pravé části vidět typický objekt pro toto hřiště – přístřešek (aspoň pro mne je zapamatovatelný)
4) je to třípar

Poznej hřiště v ČR a číslo jamky, na jejímž greenu stojím

1708958325986.webp

1. nápověda - na jamku se dá koukat i od odpaliště, kameny míří přesně na green:
1708967917160.webp

Tak nikdo nic, jen @Henry v SZ (už si dnes bod vyplácal jinde)????
Zintenzivníme nápovědy - nápověda č. 2 ve formě další fotky i geograficky lehce návodného textu v osobě uvedené v předchozí větě (severozápad to opravdu není).
1708969809413.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom