Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
vidím to na půlnoční bitvu grafických karet;) a snahu trefit se správně do první vteřiny nového dne:D

Já se to budu ještě snažit usnadnit jamkařům s menší představovostí nebo s menším akčním rádiem.
Nápověda č. 3 - opět s jinou fotkou a slovní nápovědou = ve vesnici pod hřištěm by měl podle všech informací bydlet "Íčko"
1708973534576.webp

vidím to na půlnoční bitvu grafických karet;) a snahu trefit se správně do první vteřiny nového dne:D
Jj kluci užijte si půlnoc. Kdo ví, nápovědu nepotřebuje a kdo tam nikdy nehrál, pro toho jsou tyto nápovědy asi celkem zbytečný.😂

To musí být nějaká upravena fotka nebo co…
Takový odpaliště sou v Olomouci… zkusim jamku 6
Fotka je původní, opravdu bych neupravoval 5 fotek jedné jamky (jedna navíc je ještě v zásobě), na to bych se vyprd.
Co je pravda = fotka není úplně nová, ale z roku 2012. Ale pokud vím, tak jamka zůstala stejná, bez jakékoliv změny.

• To se mi líbí
Reactions: mfr
Nápověda č. 4 - tahle fotka už snad napoví dostatečně a slovní nápověda taky = pro spoustu lidí to šťastné číslo není a tady navíc ještě může zasmrádnout sýrem z Loštic ....
1708975605332.webp

Správná odpověď je Olomouc, jamka č.13, výhercem je @Tom512 .

A pak že je třeba čekat na půlnoc;););)

Já se to budu ještě snažit usnadnit jamkařům s menší představovostí nebo s menším akčním rádiem.
Nápověda č. 3 - opět s jinou fotkou a slovní nápovědou = ve vesnici pod hřištěm by měl podle všech informací bydlet "Íčko"
Zobrazit přílohu 41033
Jen technická: můžu vědět, kdo nebo co je to "Íčko"? 🤔

• To se mi líbí
Reactions: PFP
Poznejte hřiště v ČR a konkrétní jamku:
IMG_20170914_121305.webp

Správná odpověď je Stará Boleslav, jamka 9. Bod získává @ulilee :up:

Machnín, č.14

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom