Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.

Nehrál jsem tam, ale našel jsem na webu, proto jsem napsal tu jedničku​

Místní pravidla​

1. 1) Hranice hřiště je určena bílými kolíky nebo bílými značkami na dřevěných kůlech po obvodu hřiště.
      2) Přistávací plocha souběžně s jamkou č. 1 v horní části hřiště – přísný zákaz vstupu za bílé kolíky!
drive, kdyz to bylo jeste 6 jamek to opravdu byla jamka č. 1, po pridani dalsich trech uz je z toho jamka č. 4, z vlajky je patrné, že je to focené jako 4

Člověk si ještě na chvíli zdřímne a už se tu objeví dohady a pochyby. :D Takže co se týká dnešní hádanky od @Klok :

1. Nevložení fotografie omylem se může stát a nelze z toho vyvozovat, že když není hřiště tak může být správná odpověď "Žádné". Hra se jmenuje Poznej hřiště ... . Žádosti @Mirek_62 na přidělení bodu proto nelze vyhovět. A kdyby už ano, tak by ho za trest ztratil proto, že stejnou hádanku hádal ještě podruhé s odlišnou odpovědí. :)

2. Ohledně čísel jamek (dříve 1, dnes 4) platí, že @Klok hádanku zadal a pak vyhodnotil vítěze @JanKostalCZE . Jamka 4 je to od r. 2021, na fotografii lze na vlajce číslovku 4 odhadnout. Něco jiného by bylo, kdyby @ulilee ve své odpovědi uvedl např. "bývalá 1". ;)

Hra pokračuje, k porušení pravidel nebo nesprávnému vyhodnocení podle mne nedošlo.

Slovenská hřiště můžeme zadávat až po půlnoci - ještě kvůli tomu dnes upravím znění pravidel.

Člověk si ještě na chvíli zdřímne …
Nemáš ponocovat při hledání Karlštejna 🤭😂

Člověk si ještě na chvíli zdřímne a už se tu objeví dohady a pochyby. :D Takže co se týká dnešní hádanky od @Klok :

1. Nevložení fotografie omylem se může stát a nelze z toho vyvozovat, že když není hřiště tak může být správná odpověď "Žádné". Hra se jmenuje Poznej hřiště ... . Žádosti @Mirek_62 na přidělení bodu proto nelze vyhovět. A kdyby už ano, tak by ho za trest ztratil proto, že stejnou hádanku hádal ještě podruhé s odlišnou odpovědí. :)

2. Ohledně čísel jamek (dříve 1, dnes 4) platí, že @Klok hádanku zadal a pak vyhodnotil vítěze @JanKostalCZE . Jamka 4 je to od r. 2021, na fotografii lze na vlajce číslovku 4 odhadnout. Něco jiného by bylo, kdyby @ulilee ve své odpovědi uvedl např. "bývalá 1". ;)

Hra pokračuje, k porušení pravidel nebo nesprávnému vyhodnocení podle mne nedošlo.

Slovenská hřiště můžeme zadávat až po půlnoci - ještě kvůli tomu dnes upravím znění pravidel.
Henry, nemám s tím absolutně žádný problém!:up: COME ON:D

Já vím, že ne, ale už jsem dlouho nenapsal nic, co by na oko moudře a smysluplně vypadalo. :D
Cokoli napíšeš a řekneš je moudré a smysluplné :up:To vím z vlastní zkušenosti. Měl jsem tu čest se s tebou poznat osobně ;)

prvni napoveda, green je nové udělaný, ale jamka zůstala stejná, lezi ve stredoceskem kraji

Spravna odpoved je Kacov Meadows 8, vyherce @Romano

Poznej hřiště

20210610_103209.webp

Golf Club Košov, Lomnice n. Popelkou

Poznej hřiště v ČR, které se nachází cca 2,5km vzdušnou čarou od tohoto památkově chráněného objektu

IMG_9605.webp

Oznámení soutěžního výboru

Jak jsme již avizovali, bude od dne 8.3.2024 v 00:00 hodin Hra rozšířena o možnost hádání hřišť v SR (tedy současně v ČR i SR) a to až do 15.3. v 23:59 hodin. Pak Hru ukončíme a vyhlásíme výsledky.

Od 8.3. je proto na první straně vlákna doplněn název Hry (ČR a SR hřiště), doplněno znění pravidla č. 1. (česká a slovenská golfová hřiště) a pravidla č. 5. (o povinnost uvést v nové hádance, že jde o hřiště v ČR nebo v SR).

Pro období od 8.3. včetně jsou také zkráceny lhůty v pravidle č. 5. a v Doplňkovém pravidle na 12 hodin.

Michal, Jindra

Platná pravidla: https://www.19jamka.cz/tema/poznej-cr-hriste-jamku-podle-fotky-2024.23344/

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom