Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Telč. Bod získává @TP_79 .

Tak to bylo po půlnoci ... @Henry , bylo těžké na rychlost soutěžit z Moravy s ITíkem - to jsou 2 handikepy najednou a asi to nemohlo dopadnout jinak.:cry:
No, já bych to spíše otočil, konečně se mi podařilo @Henryho pokořit a být dřív. Minimálně dvakrát mě nechal za sebou 🤣🤣🤣

Poznej hřiště v ČR a jamku
1709852944224.webp

1. nápověda:
Jde o jedno ze dvou slovenských hřišť, z nichž je vidět Lomnický štít (kdyby tedy nebyly mraky).
Jamka je z prvních devíti.

2. nápověda:
Jamka je hodně dlouhá a vede směrem ke klubovně.

Správná odpověď je Golfový Rezort Black Stork Velká Lomnica, jamka č. 5, na první devítce označované dnes jako Taylor. Vyhrává @mfr a získává první ze slovenských bodů. :up:

J. 5 je první pětipar, vpravo na mém snímku je vidět klubovna. Kdyby bylo hezky a ne ty nízké mraky, byl by nádherně vidět Slavkovský štít, Lomnický štít, Kežmarský štít a další vrcholy nejvyšších slovenských velehor.
1709875942848.png

Foto z webu rezortu

Upraveno:
Skalica, vidim jamku 17, 18

Poznej jamku v SR a hriste

P.S: jedno z mych nejhezcich birdie v zivote :)

1709882042331.jpeg

Upraveno moderátorem:
Tále 12

Správně jsou Tále, jamka 6, bod pro @Klok

Poznej hřiště na Slovensku:
IMG_6234.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom