Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Snad poslední nápověda: na opačném konci hřiště od tohoto čtyřparu je typický ostrovní třípar.

Přece bod nenecháte popůlnočním jezdcům🥴
Opravdu poslední nápověda: nedaleko se nachází hřiště, na kterém drží rekord, tuším 64, vícenásobný vítěz turnaje kategorie Major.

...vícenásobný vítěz turnaje kategorie Major.
A kapitán jednoho týmu na LIV? 🤭

Poznej hřiště a jamku

1706217715155.webp

nastesti je tam videt jeden charakteristicky prvek, snad to vydrzi neuhodnote do pulnoci, a ja neusnout :D

Přidám nápovědu, kterou je lehce zvětšená fotka, věřím, že to pomůže dalším hádajícím

1706219782752.webp

@JanKostalCZE - prosimtě, můžeš mi prozradit, co na první fotce od @TP_79 je typicky charakterický prvek - na té nudli? :) Resp. které stéblo trávy na grýnu se vyskytuje pouze tam a nikde jinde? :))

Upraveno:
@JanKostalCZE - prosimtě, můžeš mi prozradit, co na první fotce od @TP_79 je typicky charakterický prvek - na té nudli? :) Resp. které stéblo trávy na grýnu se vyskytuje pouze tam a nikde jinde? :))
Zřejmě mysle ten trs trávy v bankru (třetí zleva), ten jsem ještě na žádném hřišti neviděl. 🤭

Poznej hřiště a jamku

IMG_4061.webp

PS: Rovnou nápověda 1 - tuhle krasavici si bohužel už nezahrajeme, jestli si nepletu, tak dva nebo už tři roky?

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom