Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Bylo to tak, jak jsi napsal, Mirku. Zvědavý jsem si počkal na 9:15. Moc hezký obrázek. Mohl jsem odpovědět hned, protože v ČL jsem kdysi hrál, klubovnu, barevné parkoviště, drajving i horní část hřiště si pamatuji. Ty nejvzdálenější jamky byly tehdy úplně nové, dlouhé. Teď ale neznám to, co bylo předěláno kolem nového jezera. Zase někdy chci přijet.
Dejte vědět, ráda vás poznám.

Už vím, ale tip jsem si blbě vyplácal dřív....

Prosím mého kolegu ze Soutěžního výboru a ředitele hry, aby svoji formulaci pozměnil a doplnil ve znění "Správná odpověď je HŘIŠTĚ, jamka Č: XX, výhercem je XXXXXX". :D
Mi se to pak lépe vyhodnocuje.
Děkuji, Jindra

Děkuji za upozornění mého kolegy ze Soutěžního Vyboru na moji nepřesnost a pochybení. Omluvou mi snad jen budíš to, že jsem se právě hrozně přejedl palačinek k večeři... :-D

Takže napravují: Správná odpověď je Štiřín, jamka Č: 06, výhercem je @Sajason ! :up:

A udělují si trest: nedám si už ani kousek další palačinky! Daruji jí do rána život!

Děkuji za upozornění mého kolegy ze Soutěžního Vyboru na moji nepřesnost a pochybení. Omluvou mi snad jen budíš to, že jsem se právě hrozně přejedl palačinek k večeři... :-D

Takže napravují: Správná odpověď je Štiřín, jamka Č: 06, výhercem je @Sajason ! :up:

A udělují si trest: nedám si už ani kousek další palačinky! Daruji jí do rána život!
To jako když @requo vyhlásil vítěze 2x, tak má vítěz dva body? 🤭😂

Poznej hřiště a jamku
20230916_095512.jpg

Upraveno moderátorem:
Správná odpověď je Dýšina jamka č.1, výhercem je @ulilee :up:
Zadává další hádanku

Albatros, č.13

Hodkovičky, jamka č.6

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom