Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

poznej ČR hřiště a jamku podle fotky
IMG_3248.webp

správná odpověď je Semily jamka č.9, správně odpověděl a pokračuje @Henry,
ale dal bych náhradní wedge do ohně za to, že jsem tu jamku hrál 3 roky zpátky jako jamku č.8,
2 x tady na tom hřišti hrajete přes řeku Jizeru, je to zážitek

Čumím na to. Ty kameny jsem už určitě viděl. Ale kde do Prčic :oops: No nic jdu raději spát ;)

Správná odpověď je Myštěves, jamka č. 18. Vyhrává @Sajason

V r. 2017 jsem cestou po východních Čechách navštívíl i hřiště v Myštěvsi. Protože nebyly volné hrací časy, přihlásil jsem se tam se ženou do menšího turnaje. Žena ho vyhrála včetně longista, já byl druhý (oba v nejslabší kategorii).

Dnes je hřiště soukromé a vstup mají hráči s HI 18 a lepším, jednotně za 2 tis. Kč za hru.

Správná odpověď je Myštěves, jamka č. 18. Vyhrává @Sajason

V r. 2017 jsem cestou po východních Čechách navštívíl i hřiště v Myštěvsi. Protože nebyly volné hrací časy, přihlásil jsem se tam se ženou do menšího turnaje. Žena ho vyhrála včetně longista, já byl druhý (oba v nejslabší kategorii).

Dnes je hřiště soukromé a vstup mají hráči s HI 18 a lepším, jednotně za 2 tis. Kč za hru.
a já tam hrál 3 roky zpátky za pětikilo :), dobře já

Čas na první nápovědu : hra 14. září 2024 ... přestalo nám pršet a bylo to neoficiální setkání...

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom