Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jasně, já na to koukám znovu a čtyřka je krajní jamka, já jsem ...,Skoro
No jasně, já na to koukám znovu a čtyřka je krajní jamka, já jsem ...,
Ale tak interní půlbod pro sebe za hřiště, super![]()
![]()
![]()
No já jsem na tom podobně. Vidím fotku, to hřiště znám, hrál jsem tam, ale nevzpomenu si. Pak to někdo uhodne a já se chytnu za hlavu, že jsem to nepoznalOk, budeme si vest samostatné interní bodování. Já za opačné poradí jamek, ty za uhádnutu hřiště... takový stínový žebříček! :-D
Tak dneska, dneska si dám záležet, abych něco uhádnul, doufám, že to vyjde!
Náčelník mě navedl ku spočítání "půlbodů" za uhádnutí alespoň hřiště, jamek v opačném pořadí nebo uhádnutí hádanky jako druhý či další v pořadí - tedy alespoň něco, ale bez bodu.Ok, budeme si vest samostatné interní bodování. Já za opačné poradí jamek, ty za uhádnutu hřiště... takový stínový žebříček! :-D
Zbytečná sebekritika? Tak to máme ( kromě TomaNo já jsem na tom podobně. Vidím fotku, to hřiště znám, hrál jsem tam, ale nevzpomenu si. Pak to někdo uhodne a já se chytnu za hlavu, že jsem to nepoznalJsem prostě Šulín
![]()
Hmm, už i tady ztrácím na bednu, tak snad mi podaří v létě hrát lépe než teď tuhle soutěžNáčelník mě navedl ku spočítání "půlbodů" za uhádnutí alespoň hřiště, jamek v opačném pořadí nebo uhádnutí hádanky jako druhý či další v pořadí - tedy alespoň něco, ale bez bodu.
Lucky Losers k dnešnímu ránu:
5 půlbodů @Sajason @Henry
4 půlbody @Klok
3 půlbody @Tom512 @Mirek_62
2 půlbody @JanKostalCZE @requo @jumbodedek
1 půlbod @PFP @Romano @ulilee @TP_79
Zajímavost: Tom se nikdy nemýlil, jen byl 3x těsně druhý.
Děláš machry, když to máš za barákemTěšetice 6 to bývala do roku 2023
Já jen vím, že to je pod BrnemOna ta jamka nebyla vždy šestka, záleží jak to zadavatel vyhodnotí , mám to 40 km