Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Tak zkusím napovědět. Za rybníčkem/mokřadem vlevo je dogleg s číslem jamky N+3, kde N je námi hledané číslo jamky ...

Tak ty matematické nápovědy zintenzivníme: Resort má 27 jamek, některé normovaně dlouhé a některé kratší, a to v poměru 2:1.

Nápověd netřeba! Nech to na půlnoc, on to někdo z nás uhodne!😁
Nenajde se někdo, abych nemusel čekat na půlnoc a 0:01 psát vítěze? To dorovnání mého úhlavního soupeře v této soutěži a následujícím CUPU = @requo (kterého se mi před cca hodinou podařilo dorovnat) mi sebere dost spánku 😪.

Nenajde se někdo, abych nemusel čekat na půlnoc a 0:01 psát vítěze? To dorovnání mého úhlavního soupeře v této soutěži a následujícím CUPU = @requo (kterého se mi před cca hodinou podařilo dorovnat) mi sebere dost spánku 😪.
Už to vypadá, že nenajde.😠A vydržet do půlnoci stojí za to vidět ten boj, co se tady strhne.😱

poznej hřiště v ČR a číslo jamky

20230516_130623.webp

řekl bych, že se to pred par lety předelalo, takze rikam Haje 1 :D

řekl bych, že se to pred par lety předelalo, takze rikam Haje 1 :D
Oba máme na mysli stejnou jamku na západním okraji hřiště. Nikde jsem nenašel aktuální mapu hřiště, vycházel jsem z mapky s číslováním na Golfcourses. :)

nasel jsem skorku z 2022, ale na webu to nemaji, GCRS od 2020 neni aktualizovane, nicmene drive to byla 4 :)

Přílohy

• IMG_5254.webp
    IMG_5254.webp
    45,7 KB · Zobrazení: 24
já tu jamku uz v roce 2021 take hral jako č.1, pokud jsou to Háje

Poznej hřiště ČR a číslo nejdelší jamky na fotce (pánská odpaliště)
Snímek obrazovky 2025-01-16 v 17.30.57.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom