Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025 - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Vstup moderátora

Pravidlo 1. naší Hry m.j. říká, že "... Zadavatel zveřejní jednu fotografii (nejlépe svoji), která obsahuje indicie k uhodnutí ..."
Mějme, prosím, při vkládání fotografií tuto větu na paměti.

Osobní poznámka: Já to hřiště neznám, mohl by proto autor hádanky nebo někdo znalý prozradit alespoň jednu indicii právě hádané fotografie, podle které se dá uvažovat o které hřiště a jamku jde?Až po vyhodnocení, samozřejmě. Jindra

Poznej ČR hřiště a jamku. Podzimní foto z roku 2021

IMG_0225.webp

Osobní poznámka: Já to hřiště neznám, mohl by proto autor hádanky nebo někdo znalý prozradit alespoň jednu indicii právě hádané fotografie, podle které se dá uvažovat o které hřiště a jamku jde?Až po vyhodnocení, samozřejmě. Jindra

Za sebe v tom takový problém nevidím. Proč bych měl hned vědět z fotky, o jako hřiště se jedná? K tomu jsou přeci následné postupné nápovědy, které výběr mohou zužovat. Na fotce v zadání od @Toamo vidím skutečnou vodu z ferveje, kopce v bezprostřední blízkosti a jehličnaté lesy. Pro mě to osobně poměrně dost hřišť vylučuje. Cihelny jsem rovnou nepoznal, dlouho jsem tam nehrál, ale podmínky to splňuje. A pak klíčová pro mě byla informace o viditelném odpališti 15j, kdy při uhádnutých Cihelnách (tzn. někdo z nás to poznal) se s prací s mapou hřiště konkrétní jamka uhádnout dala poměrně přesně (oblouk, voda, viditelná odpaliště 15j, druhá devítka...) - já to tak udělal. Za mě je to ok. Všechny tak těžké být pravda nemusí, ale sem tam... alespoň je to někdy skutečně postupné hádání a čekání na indicie a nápovědy a ne kdo dřív napíše. :)

Správná odpověď je Olomouc, jamka číslo 11. Bod má @Romano a pokračuje. :)

A já můžu spokojeně celý den dohánět včerejší pracovní resty. :-D

Vstup moderátora

Pravidlo 1. naší Hry m.j. říká, že "... Zadavatel zveřejní jednu fotografii (nejlépe svoji), která obsahuje indicie k uhodnutí ..."
Mějme, prosím, při vkládání fotografií tuto větu na paměti.

Zdravím, jestli bylo příliš těžké, tak se omlouvám...asi jsem mohl dát dříve nápovědu, kontroloval jsem to jak jelito až do jedenácté večer a přiznám se, že jsem očekával uhodnutí v 0:01 a byl napjatý, kdo z tahounů soutěže to bude. Příště se polepším a, bude-li potřeba, dám nápovědu po hodině. PS: nemyslím to nijak kriticky, super soutěž, jedeme dál

Beřovice, akademie, 1

správná odpověď je Komárno, jamka č.2, bod má @Henry,
a je to Morava - obec blízko Valašského Meziříčí

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom