Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
OK, doplním tedy nápovědu : i pro single HI je PAR na této jamce dobrý výsledekZahrát par na jakékoliv jamce, je velmi dobrý výsledek!
Mne zase nebaví fotky, kde na mne kouká z rafu jen prdel, i taková tu byla.
Takovou fotku jsem tu neviděl. To že se urazíš jsem čekal.Mne zase nebaví fotky, kde na mne kouká z rafu jen prdel, i taková tu byla.
Navíc si myslí, že ta fotka přesně charakterizuje danou jamku - můj názor.
Ty si nevidíš ani na špičku svého nosuTakovou fotku jsem tu neviděl. To že se urazíš jsem čekal.
Aby si mohli pánové @jumbodedek a @Klok užívat zábavy, tak vám tímto na tuto soutěž ...Jumbo, za ty myslím 3 ročníky tu byly i fotky osově převrácené, různě upravované ve fotoshopu (kde hlavní znaky hřiště byly odmazané), negativy, výřezy, apod. Letos je to zatím jen slabý odvar čeho se můžeme dočkat. Většinou od jednoho hráče. Také mě to nebaví, štve mě to.
Zatím je to tolerováno.
Fotka s golfistou v keři tu a) byla použita v loňském roce, b) následovaly nápovědy, c) fotka tohoto typu tu byla od tohoto hráče poprvé a zatím naposledy.
K aktuálně hádané fotce nic nemám, pokud brzo přijdou nápovědy. Hádám, že domovský hráč by to mohl poznat. Vadí mi ale, když žádné smysluplné nápovědy nepřicházejí.
To jsem teda nečekal. Trochu mi svým chováním připomínáš jednoho pána ze severu Moravy. Asi špatně neseš kritiku svých názorů. Na té fotce s hráčem v předklonu je třetina jamky. Je mi líto Mirku, že to došlo tak daleko.Aby si mohli pánové @jumbodedek a @Klok užívat zábavy, tak vám tímto na tuto soutěž ...
Odstupuji a žádám moderátora @Henry o vyškrtnutí mé osoby z výsledkové listiny a spravedlivé rozdělení mnou získaných bodů těmto dvěma výše uvedeným pánům.
Ostatním přeji hezký zbytek hry.