Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

poznej hřiště v ČR a číslo jamky

20200712_214104.webp

Poznej hřiště v ČR a jamku

Přílohy

• 124 (1).webp
    124 (1).webp
    116,9 KB · Zobrazení: 27
Kotlina Terezín č. 9

Poznej hřiště v ČR a jamku

foto není nijak upravené

IMG_9946.webp

Nápověda: zahrát PAR (čili 4 údery) na této jamce je velmi dobrý výsledek.

Tato hra byla Jindrou @Henry vytvořena pro příjemné strávení zimní golfové přestávky. Má potěšit oko, inspirovat k návštěvě hřišť v Čechách a na Moravě, ale hlavně pobavit. Bohužel u takových to fotek mne to k ničemu neinspiruje a ani nebaví. Můj názor. Petr

😤 Zahrát par na jakékoliv jamce, je velmi dobrý výsledek!🤨
OK, doplním tedy nápovědu : i pro single HI je PAR na této jamce dobrý výsledek

Tato hra byla Jindrou @Henry vytvořena pro příjemné strávení zimní golfové přestávky. Má potěšit oko, inspirovat k návštěvě hřišť v Čechách a na Moravě, ale hlavně pobavit. Bohužel u takových to fotek mne to k ničemu neinspiruje a ani nebaví. Můj názor. Petr
Mne zase nebaví fotky, kde na mne kouká z rafu jen prdel, i taková tu byla. 👎
Navíc si myslí, že ta fotka přesně charakterizuje danou jamku - můj názor.

Mne zase nebaví fotky, kde na mne kouká z rafu jen prdel, i taková tu byla. 👎
Navíc si myslí, že ta fotka přesně charakterizuje danou jamku - můj názor.
Takovou fotku jsem tu neviděl. To že se urazíš jsem čekal.

Jumbo, za ty myslím 3 ročníky tu byly i fotky osově převrácené, různě upravované ve fotoshopu (kde hlavní znaky hřiště byly odmazané), negativy, výřezy, apod. Letos je to zatím jen slabý odvar čeho se můžeme dočkat. Většinou od jednoho hráče. Také mě to nebaví, štve mě to.
Zatím je to tolerováno.
Fotka s golfistou v keři tu a) byla použita v loňském roce, b) následovaly nápovědy, c) fotka tohoto typu tu byla od tohoto hráče poprvé a zatím naposledy.
K aktuálně hádané fotce nic nemám, pokud brzo přijdou nápovědy. Hádám, že domovský hráč by to mohl poznat. Vadí mi ale, když žádné smysluplné nápovědy nepřicházejí.

Upraveno:
Jumbo, za ty myslím 3 ročníky tu byly i fotky osově převrácené, různě upravované ve fotoshopu (kde hlavní znaky hřiště byly odmazané), negativy, výřezy, apod. Letos je to zatím jen slabý odvar čeho se můžeme dočkat. Většinou od jednoho hráče. Také mě to nebaví, štve mě to.
Zatím je to tolerováno.
Fotka s golfistou v keři tu a) byla použita v loňském roce, b) následovaly nápovědy, c) fotka tohoto typu tu byla od tohoto hráče poprvé a zatím naposledy.
K aktuálně hádané fotce nic nemám, pokud brzo přijdou nápovědy. Hádám, že domovský hráč by to mohl poznat. Vadí mi ale, když žádné smysluplné nápovědy nepřicházejí.
Aby si mohli pánové @jumbodedek a @Klok užívat zábavy, tak vám tímto na tuto soutěž ...

Odstupuji a žádám moderátora @Henry o vyškrtnutí mé osoby z výsledkové listiny a spravedlivé rozdělení mnou získaných bodů těmto dvěma výše uvedeným pánům.

Ostatním přeji hezký zbytek hry.

Správná odpověď je Česká Lípa, č.6
Pokračuje @Tom512

Aby si mohli pánové @jumbodedek a @Klok užívat zábavy, tak vám tímto na tuto soutěž ...

Odstupuji a žádám moderátora @Henry o vyškrtnutí mé osoby z výsledkové listiny a spravedlivé rozdělení mnou získaných bodů těmto dvěma výše uvedeným pánům.

Ostatním přeji hezký zbytek hry.
To jsem teda nečekal. Trochu mi svým chováním připomínáš jednoho pána ze severu Moravy. Asi špatně neseš kritiku svých názorů. Na té fotce s hráčem v předklonu je třetina jamky. Je mi líto Mirku, že to došlo tak daleko.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom