Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

To jsem teda nečekal. Trochu mi svým chováním připomínáš jednoho pána ze severu Moravy. Asi špatně neseš kritiku svých názorů. Na té fotce s hráčem v předklonu je třetina jamky. Je mi líto Mirku, že to došlo tak daleko.
Tak toto je hodně vypovídající soutěžní fotka o hřišti.
A s Bohoušem mne nesrovnávej, tos hodně přepískl.

citovka to jistí.webp

Aby si mohli pánové @jumbodedek a @Klok užívat zábavy, tak vám tímto na tuto soutěž ...

Odstupuji a žádám moderátora @Henry o vyškrtnutí mé osoby z výsledkové listiny a spravedlivé rozdělení mnou získaných bodů těmto dvěma výše uvedeným pánům.

Ostatním přeji hezký zbytek hry.
myslím si, že to není nutné takto unáhleně reagovat, ale je to čistě každého věc jak se rozhodne,
získané bodíky za fotky jsou Mirku tvé, povědomí a znalosti z českých hřišť jsi prokázal,
jen prosím (a to platí pro všechny) více ohleduplnosti k ostatním hráčům

myslím si, že to není nutné takto unáhleně reagovat, ale je to čistě každého věc jak se rozhodne,
získané bodíky za fotky jsou Mirku tvé, povědomí a znalosti z českých hřišť jsi prokázal,
jen prosím (a to platí pro všechny) více ohleduplnosti k ostatním hráčům
Jen otázka k mé poslední soutěžní fotce. Kolik takových odpališť na hřištích v ČR je?
Nemám odehraná všechna hřiště, ale určitě by se možná dala spočítat na prstech jedné ruky.
Co je na tom neohleduplné?

No, 2,5 hodiny jsem byl na procházce s vnoučaty a tady mezitím vzplály nějaké vášně.
Doporučuji se uklidnit, prosím, a když už, tak si postěžovat moderátorovi. Doposud to tak vždy fungovalo, když jsem si to s danou osobou vyříkal (vypsal) formou SZ.
Žádosti @Mirek_62 vyhovím při nejbližším týdenním sečtení průběžného stavu bodů, jeho body propadnou, dále tu věc komentovat nebudu.
Jindra, moderátor hry.

Pojďme prosím zpátky ke hře. Je to jen hra. Myslím, že je v pořádku, že se střídají různé fotky - koneckonců, je to jen hra a to na jen dva měsíce. Pokud existují postupně a pravidelně nápovědy, tak nemusí být úplně všem jasné na první dobrou, o jaké hřiště/jamku se jedná.

Podle mého názoru fotka @Mirek_62:

- hřiště s bílými upravenými/udrzovanými odpališti
- někde v kopcích
- výrazně vyvýšené bílé odpaliště
- těžký 4 par, tzn asi něco z obtížnějších hřišť

Tzn omezeno poměrně bylo těmito indiciemi.

Trochu mě mátl ten úhel fotky. Tipoval bych na první dobrou spíše ypsilonku, ale čekal jsem na nápovědy - tam mi pomohlo, že to není ypsilonka (měl jsem na mysli jeden pětipar tam) ta zmínka o 4 paru. Ale Česká Lípa pravda takovéto jamky má taky a taky je to sportovní hřiště.. s kopci a v některých případech vyvýšenými odpalistmi. Bylo to těžké, ale viditelně někdo z nás na to přišel a jede se dál. A zase bude úplně jiná fotka od někoho dalšího. A pak další a další :)

👍

Upraveno:
Karlštejn 10

Poznej hřiště a jamku ČR
Snímek obrazovky 2025-01-16 v 17.28.45.webp

Správná odpověď je Zbraslav 14, jediná jamka, která má pořád stejné číslo :D Výherce @macdav

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom