Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Poznej hřiště v ČR a tři jamky, jejichž podstatné části jsou na fotografii (r. 2023)
1738654343887.webp

Foto nekomerčně vypůjčeno.

Správná odpověď je Radíkov, jamky 5, 6 a 7. Vyhrává @Klok :up: a pokračuje.

Jamka 5 (4PAR) dole zprava doleva (grýn vlevo za jezírkem), jamka 6 (3PAR) do svahu nad mez nahoru, jamka 7 (4PAR) vlevo s kopce dolů. Foceno od odpališť jamky 1.

Kaskáda železná 2, 4

hřiště i devítka trefena, správná kombinace jamek už zazněla

správná odpověď je Kamenná, jamky č.2 a 4 na Kaskádě, boduje @jumbodedek,
pod lesem směrem doleva do kopce jamka č.2, pod ní doprava z kopce jamka č.4,

pohled je to trochu nezvyklý, je to foceno před týdnem z akademie a přiblíženo, typickým na snímku jsou dráty VN

pohled je to trochu nezvyklý, je to foceno před týdnem z akademie a přiblíženo, typickým na snímku jsou dráty VN
Njn....přesně vím, co je to za jamky.......jen jsem se nepodíval na mapu hřiště (přece to vím z hlavy, nejsem žádnej blbec:D) a polpletl kámen a železo :(

Velice kvalitní práce s fotoaparátem ;) Jsem si říkal, že ten les je jenom na dřevěný nahoře ale kámen mě nenapadl, protože to fotka je suprově zavádějící :D V roce 2023 když jsem tam byl poprvé... vzal mě tam Libor @Dalibor7, za co mu velice děkuji, tak jsem si hned na první jamce kamenný u greenu podvrknul koleno. Potom jsme šli ještě dřevěnou. Jen díky tomu, že mi jeho milá žena půjčila el. vozík, tak jsem to ušel. Jen díky nápovědám a ostatním jamkařům jsem dal odpověď dohromady ;)

Poznej hřiště v ČR a jamku

Přílohy

• 126 (1).webp
    126 (1).webp
    293,1 KB · Zobrazení: 27
Velice kvalitní práce s fotoaparátem ;) Jsem si říkal, že ten les je jenom na dřevěný nahoře ale kámen mě nenapadl, protože to fotka je suprově zavádějící :D V roce 2023 když jsem tam byl poprvé... vzal mě tam Libor @Dalibor7, za co mu velice děkuji, tak jsem si hned na první jamce kamenný u greenu podvrknul koleno. Potom jsme šli ještě dřevěnou. Jen díky tomu, že mi jeho milá žena půjčila el. vozík, tak jsem to ušel. Jen díky nápovědám a ostatním jamkařům jsem dal odpověď dohromady ;)
Jenomže na dřevěné nejsou ty dráty VN

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom