Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Njn....přesně vím, co je to za jamky.......jen jsem se nepodíval na mapu hřiště (přece to vím z hlavy, nejsem žádnej blbec) a polpletl kámen a železosprávná odpověď je Kamenná, jamky č.2 a 4 na Kaskádě, boduje @jumbodedek,
pod lesem směrem doleva do kopce jamka č.2, pod ní doprava z kopce jamka č.4,
pohled je to trochu nezvyklý, je to foceno před týdnem z akademie a přiblíženo, typickým na snímku jsou dráty VN
Velice kvalitní práce s fotoaparátem Jsem si říkal, že ten les je jenom na dřevěný nahoře ale kámen mě nenapadl, protože to fotka je suprově zavádějící V roce 2023 když jsem tam byl poprvé... vzal mě tam Libor @Dalibor7, za co mu velice děkuji, tak jsem si hned na první jamce kamenný u greenu podvrknul koleno. Potom jsme šli ještě dřevěnou. Jen díky tomu, že mi jeho milá žena půjčila el. vozík, tak jsem to ušel. Jen díky nápovědám a ostatním jamkařům jsem dal odpověď dohromadysprávná odpověď je Kamenná, jamky č.2 a 4 na Kaskádě, boduje @jumbodedek,
pod lesem směrem doleva do kopce jamka č.2, pod ní doprava z kopce jamka č.4,
pohled je to trochu nezvyklý, je to foceno před týdnem z akademie a přiblíženo, typickým na snímku jsou dráty VN
Jenomže na dřevěné nejsou ty dráty VNVelice kvalitní práce s fotoaparátem Jsem si říkal, že ten les je jenom na dřevěný nahoře ale kámen mě nenapadl, protože to fotka je suprově zavádějící V roce 2023 když jsem tam byl poprvé... vzal mě tam Libor @Dalibor7, za co mu velice děkuji, tak jsem si hned na první jamce kamenný u greenu podvrknul koleno. Potom jsme šli ještě dřevěnou. Jen díky tomu, že mi jeho milá žena půjčila el. vozík, tak jsem to ušel. Jen díky nápovědám a ostatním jamkařům jsem dal odpověď dohromady