Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Podle me to jsou Mstetice, jen nevim jamku😄 tak zkusim Mstetice 15

@kuby97 podle pravidel smíš hádat pouze jednou

A nebo naopak Mstětice 9..👀
A nebo to nejsou Mstětice vůbec😄
Vstup moderátora
Každý má, prosím, jen jednu možnost - odkazuji na pravidla soutěže na str. 1 tohoto vlákna.

Upraveno:
Tak aby @Tereza Harmatová měla klidné spaní

Nápověda 6:

IMG_8278.webp

Po důkladné analýze fotky, birdie karet a mapových podkladů tipuji Mstětice, jamka č. 9 :)

Ml.Boleslav..........jamka 1?

Správná odpověď je Mstětice, jamka č.9
Bod získává @Tom512

Jsem rád, že @Tom512 nevyužil žádnou z mých napověd a šel investigativní cestou po vzoru @Tereza Harmatová 🤭

P.S. Správnou odpověď @kuby97 jsem nemohl akceptovat, neboť to nebyl jeho první tip

Bod získává @Tom512

Jsem rád, že @Tom512 nevyužil žádnou z mých napověd a šel investigativní cestou po vzoru @Tereza Harmatová 🤭

P.S. Správnou odpověď @kuby97 jsem nemohl akceptovat, neboť to nebyl jeho první tip
Tak aspoň, že moje nejhranější hřiště poznám!😄 i když jamku ne na první dobrou

Po důkladné analýze fotky, birdie karet a mapových podkladů tipuji Mstětice, jamka č. 9 :)
Ano, teď jsem to tady zkoumal asi 10 minut :mad::mad::mad:
Blahopřeji

Bod získává @Tom512

Po návratu z hospody jsem si ani nevšiml, že na první fotce chybí sloupy elektrického vedení a vodojem 😂

Poznejte ČR hřiště a konkrétní jamku:
IMG_6207.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom