Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A nebo Mstětice 18Podle me to jsou Mstetice, jen nevim jamku tak zkusim Mstetice 15
A nebo naopak Mstětice 9..A nebo Mstětice 18
Vstup moderátoraA nebo naopak Mstětice 9..
A nebo to nejsou Mstětice vůbec
Pardon, to jsem nějak přehlídnul.Vstup moderátora
Každý, má prosím, jen jednu možnost - odkazuji na pravidla soutěže na str. 1 tohoto vlákna.
Já jsem ráda, že o nic nehrajem. Fakt. (Byť se mi doma v Praze válí pár lahví vína, který bych měla teoreticky pro vítěze, ale odrazuje mě poštovný. )Ale jde
Tak aspoň, že moje nejhranější hřiště poznám! i když jamku ne na první dobrouSprávná odpověď je Mstětice, jamka č.9
Bod získává @Tom512
Jsem rád, že @Tom512 nevyužil žádnou z mých napověd a šel investigativní cestou po vzoru @Tereza Harmatová
P.S. Správnou odpověď @kuby97 jsem nemohl akceptovat, neboť to nebyl jeho první tip
Ano, teď jsem to tady zkoumal asi 10 minutPo důkladné analýze fotky, birdie karet a mapových podkladů tipuji Mstětice, jamka č. 9
Po návratu z hospody jsem si ani nevšiml, že na první fotce chybí sloupy elektrického vedení a vodojemSprávná odpověď je Mstětice, jamka č.9
Bod získává @Tom512
Jsem rád, že @Tom512 nevyužil žádnou z mých napověd a šel investigativní cestou po vzoru @Tereza Harmatová
P.S. Správnou odpověď @kuby97 jsem nemohl akceptovat, neboť to nebyl jeho první tip