Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky dalo. A dost. Oni snad nemají ani web, natož mapu hřiště.Tak jsem si myslel, že číslo jamky dá zabrat, ale @Tereza Harmatová neomylně. Trhový Štěpánov, jamka č. 3 je správná odpověď. Gratuluju k zisku bodu.
To hřiště je už několik let zavřenéTaky dalo. A dost. Oni snad nemají ani web, natož mapu hřiště.
Jo jo, nejhezčí byly ty jamky v areálu zahradnictvíTo hřiště je už několik let zavřené
Tak to hřiště už 10 let neexistuje Ale mám vlastně pochybnosti nad správností odpovědi. Koukám na starou scorecard a tam je tahle jamka vedená podle mě jako sedmička, protože si myslím, že následovala po jediným pětiparu, ale pamět už mi úplně neslouží . Ale pak mám i jinou fotku, kde je jasně napsaný, že je to trojka, ale tam zase nesouhlasí délka, protože 138 to určitě nemělo Takže nevím, ale uznám ti to samozřejmě Těch 12 ran, co jsem tam zahrál, si nevšímejteTaky dalo. A dost. Oni snad nemají ani web, natož mapu hřiště.
Já tam nehrála. :-D Ale tady píší, že je to trojka. https://www.turistika.cz/mista/golf-trhovy-stepanov/foto?id=567297Tak to hřiště už 10 let neexistuje Ale mám vlastně pochybnosti nad správností odpovědi. Koukám na starou scorecard a tam je tahle jamka vedená podle mě jako sedmička, protože si myslím, že následovala po jediným pětiparu, ale pamět už mi úplně neslouží . Ale pak mám i jinou fotku, kde je jasně napsaný, že je to trojka, ale tam zase nesouhlasí délka, protože 138 to určitě nemělo Takže nevím, ale uznám ti to samozřejmě Těch 12 ran, co jsem tam zahrál, si nevšímejte
Zobrazit přílohu 34524Zobrazit přílohu 34525
Zobrazit přílohu 34526