Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky - UKONČENO

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Benátky nad Jizerou, akademie Dýmač, jamka č. 5. Bod získává @hypik :up:

Jedna signature hole, takže určitě rychlovka :)

Poznej hřiště i konkrétní jamku!

D21_4213.webp

Tak jsem si myslel, že číslo jamky dá zabrat, ale @Tereza Harmatová neomylně. Trhový Štěpánov, jamka č. 3 je správná odpověď. Gratuluju k zisku bodu.

Taky dalo. A dost. Oni snad nemají ani web, natož mapu hřiště.
Tak to hřiště už 10 let neexistuje :) Ale mám vlastně pochybnosti nad správností odpovědi. Koukám na starou scorecard a tam je tahle jamka vedená podle mě jako sedmička, protože si myslím, že následovala po jediným pětiparu, ale pamět už mi úplně neslouží :). Ale pak mám i jinou fotku, kde je jasně napsaný, že je to trojka, ale tam zase nesouhlasí délka, protože 138 to určitě nemělo :) Takže nevím, ale uznám ti to samozřejmě :) Těch 12 ran, co jsem tam zahrál, si nevšímejte :D
1676817387343.webp
1676817404174.webp

1676817444483.webp

Tak to hřiště už 10 let neexistuje :) Ale mám vlastně pochybnosti nad správností odpovědi. Koukám na starou scorecard a tam je tahle jamka vedená podle mě jako sedmička, protože si myslím, že následovala po jediným pětiparu, ale pamět už mi úplně neslouží :). Ale pak mám i jinou fotku, kde je jasně napsaný, že je to trojka, ale tam zase nesouhlasí délka, protože 138 to určitě nemělo :) Takže nevím, ale uznám ti to samozřejmě :) Těch 12 ran, co jsem tam zahrál, si nevšímejte :D
Zobrazit přílohu 34524Zobrazit přílohu 34525
Zobrazit přílohu 34526
Já tam nehrála. :-D Ale tady píší, že je to trojka. https://www.turistika.cz/mista/golf-trhovy-stepanov/foto?id=567297

Na mapy.cz jsou ještě vidět kontury. A tahle poloostrovní byla hned po té, co jde okolo FVE. Takže nejspíš opravdu č.3.

Benátky, č. 18 a č. 9

Poznej hřiště v ČR a jamku

IMG_8277.webp

Nápověda:
míček leží na ferveji cca 250m od odpaliště, což dává šanci "paličům" být druhou ranou na grýnu a útočit tak jednopatem na eagle.

Nápověda 2: foceno ve směru k odpališti jamky

Nápověda č. 3: grýn jamky je chráněn 3 bankry, z nichž jeden má specifický tvar

Snímek obrazovky 2023-02-19 v 16.42.37.webp

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom